Panaxia grundarnas dom faller den 20/2 i hovrätten det kan bli tidigare.

Hej mina vänner. Hur kommer detta sluta månne – förut var jag bombsäker  men då hade jag min förra kollega som var på en och bombade på med sina ideér och saker helt korrekta säkert men håller dessa saker helt rättsligt? Då spelar det ingen roll att han lagt ner tusentals timmar på ett utrednings arbete där Palme mordets utrednings skrivelser är att gå att jämföra.

Förlorar man då sina ”case” så är man dubbel förlorare eller trippelförlorare om man anser sig att ha blivit lurad. Nu har man i detta mål utsatt 11 dagar tror och det kan bli kortare också. Det är klart att det finns en sanning, sanning är också att bedragarna och tjänstemännen i dom olika bolagen samt banker m.m. kommer att lura nya människor och bolag samt nya entreprenörer där jag räknar in mig själv som den enskilde största förloraren, pengar mässigt. Men startar man inga nya saker, skapar inget nytt, ja då är det kört.

Har sett dessa saker nu genom dessa bloggar på mycket nära håll, människor som hört av sig och berättat många fasansfulla berättelser samt människor som jag nu hjälper och kommer med tips och råd så att dom kan gå vidare, släppa taget om det gamla för att skapa nytt.

Har fått en skola och lärt mig extremt mycket av detta. Ni kommer få läsa om detta sedermera i boken som kommer ut. Jag kommer garantera en spännande läsning samt ironi och humor. har fått distans till detta nu och dom ”dårarna” som fanns i mitt huvud och som gjorde mig mycket illa är bortslängda ur mitt huvud, dom betalade ändå ingen hyra.

Det kommer flera saker mina vänner inte bara grundarna som befinner sig i Hovrätten nu är dom skyldiga.

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.