1800 hackare världen över står redo att utföra nätattacker i Nordkoreas regi. ”Byrå 121”

Hej mina vänner, tror ni på fullaste allvar att Kim Jong-un  skulle riskera att USA skulle få chansen att gå in i Nordkorea för en film? Jag säger att det kommer aldrig hända. Detta är  inte en Bin Laden historia utan det handlar om ett land som är en diktatur, alla diktaturer vill vara i fred för sig själva.
Visst finns dessa attacker och byrå 121 och nätattackerna emot Sydkorea och dess banksystem men att diktatorn Kim skulle riskera att världspolisen USA skulle komma och vända upp och ner i hans hem finns inte i min världsbild.
Otroligt skickligt om det nu skulle vara ett PR trick ifrån Sony, det som sägs nu är att filmen kommer att släppas via andra kanaler – det är just det som är saken. Det är just så filmer kommer att släppas i framtiden. Ni som läser detta och inte har bakrundsfakta så handlar det om en film om diktatorn Kim Jong- un. Nu har det kommit hot emot Sony om dessa skulle släppa filmen, man kunde också nu på tv4 höra en säkerhetsexpert uttala sig om terror hot på biografer om filmen skulle visas. Otroligt korkat sagt, hoppas jag har rätt.
.

Detta är löjeväckande skulle jag ville säga. Att man skulle riskera sitt land för detta torde vara ännu galnare än vad diktatorn själv är.

Allt hänger ihop, Sony tjänar på detta och Kim diktatorn samt att Obama kan uttala sig, nu vet jag inte i skrivandes stund om att han kommer säga något om detta men en sak är säker, Nordkorea är en mums bit nu för USA. Terror bedrivs på ett annat sätt.

 

Vi höras!

 

Kim Jong-un, född 8 januari 1983 eller 1984, är de facto Nordkoreas högste ledare efter att fadern Kim Jong Il avled 17 december 2011. Kim Jong-uns farfar Kim Il-Sung kallas i Nordkoreas grundlag Republikens evige president.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.