Jag älskar och samtidigt hatar fotbollen, den verkligen berör människor just nu i Sverige.

Hej mina vänner och grattis till mig själv. Ville verkligen att just Sundsvall och Hammarby skulle gå upp. När det gäller Sundsvall så gick jag på fotbollsgymnasiet där uppe. Skön stad och sköna människor. När det gäller ”bajen” så kommer det bli sköna matcher och fina publik tillströmningar till matcherna, det bästa av allt är att dom nu också börjar kaxa upp sig, det klär INTE bajare. Då skiter det alltid till sig för dessa grön vita ifrån söder.

Hör och häpna men bajens ordförande är också tillika en barndomskamrat. Jag lyfter på hatten till honom och hans stab som gjort ett grymt bra arbete. Lite stolpe in har dom haft men det kännetecknar också en vinnare! Men välkommen till Solna – det är inte som att spela borta emot Ljungskile direkt. Skämt och allvar, verkligen välkommen. Trodde fan var lös igår när Kennedy bommade straffen. Undrade hur många som började gråta då på er arena som ni har nu ihop med Djurgården. Tror att vi spelat in oss på vår nu.

Varför har man alltid tyckt synd om bajen? Lidit med att dom varit borta ifrån fotbollens finrum. Konstigt är det – precis som när lillebrorsan cyklade omkull. Nu är dessa uppe och jag tror att Stockholm kommer dominera fotbolls Sverige lång tid framöver. Publiken och arenorna finns nu. Inte bara några hundra som kommer på matcherna – utan nu pratar vi tusentals fans i Stockholm. Det är nästan så att man tror att blåränderna har något på G.

Kevin Walker?

 

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.