Svea likas lag eller Sveas rikas lag – rikas vinner i Sverige då det gäller civilrätt. Inget snack om saken.

Hej mina vänner, snart november och ”skit” månaden är här. Jag har alltid så länge jag kan minnas mått dåligt då november kommer. Det är mörkt och trist. Skit månad helt enkelt men nu ska jag passa på att träna – bryta novembers mörka.

Har tillbringat ganska mycket tid med våra kära myndigheter och hjälpt mig och andra entreprenörer som råkat illa ut. Det som är ett klart faktum är att det företaget eller den enskilde som har pengar i ”plunkan” vinner. Dom kan processa på och oftast får dom den bästa hjälpen då dom kan köpa den.

Miljöpartisten en före detta knarkare, inget konstigt med detta. Den som sonat sitt brott är fri enligt min mening.

Riktigt så enkelt är det inte man blir dömd i press och annan media så är det. Men på ekobrottsmyndigheten kan inga ekobrottslingar jobba. På länsstyrelsen så kan inga före detta rånare jobba.

Vi har ett litet konstigt system trots allt, kan du bli statsminister i Sverige om du gjort dig skyldig till brott? Du kan ju bli justitieminister om du rökt hasch men på hans tid var inte detta förbjudet.

Lite kul ändå, det som var lagligt idag kan vara förbjudet imorgon. Kommer vi gå emot en liberalare syn på hasch då vi har politiker som har knarkat? Colorado USA har ju tydligt visat vägen där.

 

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.