Det är ”min” förbannade skyldighet att hjälpa andra om jag kan! Det händer många saker i vår värld just nu. Allt är förenderligt – det ända som är bestående är förenderligheten.

Hej mina vänner, just nu när ni läser detta så lever ni. Kan det inte bli bättre månne. jag brukar säga till mig själv innan jag somnar, har min dag varit bra? Vad har hänt? Kunde jag gjort något bättre? Det är klart att jag missar detta någon gång. Men jag mår ”skit” bra över att göra min inventering på dagen varje kväll, vissa gånger tar det längre och vissa kvällar går det fortare. Det halkar alltid på samma sak för mig. Att se saker som det är och inte krångla till saker. Måste jobba med min ödmjukhet – för ödmjukhet är just det. Att se mig själv som jag är. Inte för mycket och inte för litet. Utan att se min spegelbild och säga till mig själv – så här är jag. Sedan mår jag bättre och får ett bättre mående när jag hjälper andra. Inte bara i min proffesion utan också i min privata sfär. jag ser det som ”min” förbannade skyldighet att hjälpa andra.

Det händer många saker i vår värld just nu.

Det var inte länge sedan Sovjetunion kraschade och många länder inom detta började utropa sig självständigt, det var inte länge sedan forna Jugoslavien blev uppbrutet i många nya länder. Det var folkomröstning i Skottland i september om dom skulle vara kvar i Stor England….. vi har också Spaniens problem, ja jag kan nog sitta här och skriva om detta i timmar. Men nya länder skapas och nya strukturer kommer att ritas upp.  Just idag år 2014 så tycker vi att det är en självklarhet att Finland och Norge är egna länder och INTE finns under vårt parasoll. Men det fanns en tid då det inte var lika självklart. Jag vill INTE ligga under Rysk Parasoll och därför anser jag att det är vår skyldighet emot våra barn att bygga ett så starkt försvar att dom ger ”fan” i att sola och bada här med deras militära utrustning. Solklart eller?

ÖB: ”För jävligt” säger han. – Ja och jag kan bara hålla med.

 

Vi höras!

hjälp någon idag, att öppna en dörr räcker långt. Sist men inte minst – kommer inte göra affärer med företag som inte tar ett socialt ansvar också.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.