Det kommer bli en mycket intressant höst och vinter då det gäller bevakningsföretagen. Det liksom bubblar i mig nu.

Hej mina vänner.

Att komma med nya grepp och idéer i bevakningsbranschen är svårt, det måste vara rätt ”tajmat” dels tid men också idén måste sticka ut. Det finns för många som kör samma koncept. På något konstigt sätt så tror folk i ledande befattningar inom säkerhetsbranschen att dom har monopol på att komma med nya idéer men så är inte fallet mina vänner. Att så kan man inte göra m.m. Det bästa att fiska fram nya saker är hos personalen – det gäller att vara lyhörd. Vet inte hur man mår hos säkerhetsbranschen men man mår säkert bättre nu. Det var en liten turbulent tid ett tag. Nog om dessa.

Det är nu man ska ha idén ett nytt koncept – det skulle gå väldigt bra, tro mig. Det kommer det att göra!

 

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.