Det är för mig en självklarhet att Jihadisterna finns i vårt samhälle – så är det.

Hej mina vänner.

Dom är unga och vältränade och ideologiska  motiverade – de är uppväxta i Sverige! Kassan Hamadé skriver så i Expressen.  Det är hat och åter hat som driver detta.

Men det som förvånar mig är att dom har smakat våra fiskbullar och ändå vill lämna detta för att kriga? Förorter, arbetslöshet m.m. Vad saknas i deras liv? Vi kan inte bara analysera och försöka förstå, mina vänner det är krig.

al-Qaida ordnade så att IS skapades, detta är inget nytt. Men det som gör mig förbannad är våran tolerans för dom som åker iväg och krigar och kallar sig svenskar. Vi måste tydligt visa att detta INTE går.

Det ska också vara en skillnad mellan IS och al-Qaida, IS ska vara grymmare. Kan det gå?

Vi höras!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.