Det händer saker i bevakningsfinrummet! Nokas har köpt in sig nu på allvar i den Svenska säkerhetsmarknaden.

Hej mina vänner, detta tror jag inte många visste om eller att det skulle kunna bli såhär. Det är klart att det kommer spekulationer om varför det gick så fort eller inte.

Sector Alarm var det så att det var dom som fick Nokas att agera så snabbt. Vad som mer kommer att hända blir bara bättre och bättre tror jag för nya bolag även fast jag tror att det är bra för Sverige med tre alternativt fyra större aktörer, bra för säkerhetsköparen.

Sedan kommer det alltid nya aktörer som ”svampar” ur myllan. Det är en självklarhet att detta skapar utrymme för att skapa nya bolag, det kommer nu komma en tid då Nokas skapa en ny organisation m.m. Det blir spännande.

Otroligt skoj att man väljer rätt VD!

Det kommer mera här mina vänner, kartan har under några år nu ritats om och det kommer mera, tro mig.

Vi höras! Ps fortsätt skriva in till bloggen.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.