På gott eller ont så går vi emot en höst och vinter där mycket ska klaras upp eller hur konkursförvaltare Lindahl?

Hej mina vänner,  nu ska det klaras upp, inte sjutton kan vissa stå med skulder och andra leva i glamour och lyx. Tror ändå att det kommer en rättvisa trots allt.

I min värld så kommer jag aldrig ge mig, i vissa öron tyckas tjatigt. Men det blir tjatigt då banken gnäller om sina miljoner där jag istället borde vara plus några miljoner.

Ledningen i Panaxia borde vara något ångerfulla nu. Om fem dagar är det två år sedan Nordisk Bevakningstjänst gick i konkurs. Det är för mig ingen bitterhet längre, snarare glad att jag fick ett uppvaknande, detta uppvaknande kommer också banken nu få samt andra. Du har ett ansvar även fast du bara är tjänsteman.

Forex kommer att bli förlorare i långa loppet så också Sparbanken 1826 likaså Danske, Danske har en chans om dom spelar sina kort schysst.

Konkursförvaltaren Lindahl är kompis med PWC men vi får nu se hur länge till. När det Foyen så har dom sparkat eller gått seperata vägar med den lögnaktiga advokaten. Vad jag vet så har fortfarande den s.k chefen på Panaxia som smet ut som en tjuv om natten med pengar fortfarande kontakt med varandra. Det är gott på kondis grabbar eller?

Rättegångar kommer att avbryta varandra. Det finns säkerhetschefer här i vårt avlånga land som tror att ”tjuvarna” kommer att klara sig. Hur är detta möjligt att du/ni har jobbat som polis och med säkerhetsfrågor i ca 30 år och tror på detta? Har du/ni varit mutade? Ställ er upp nu då och ta avstånd eller inte. Varför vågar ni inte?

Panaxia rättegången kommer att köra på vid årsskiftet. Det är 5000 kunder som är drabbade. JAG vill tydligöra att jag har aldrig arbetet med värdefrågor det vill säga köra pengar eller gjort avtal om detta. Det borde du/ni förstå på Länstyrelsen. Jag har bara arbetet med bevakningsdelen och mig veterligen så har dom flesta varit mycket nöjda. Har ni någon kund index?

Vi höras som man säger i Skellefteå..

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.