Många säkerhetskonsulter finns det – få har lyckats – en som verkligen är en vinnare så är det Dick Malmlund.

Hej mina vänner. Jag kan inte låta bli att beundra folk som sliter ”arslet” av sig och sedan får utdelning, folk som snackar dynga och sedan blir mosade till marken när entreprenören lyckats, just en sådan entreprenör är Dick. Så som jag känner honom så är han lika aggressiv som försiktig och det finns nog ingen som kan säga emot mig där. Nog om detta. Jag återkommer senare kring ämnet.

Satt precis och kikade runt lite på nätet man kan ju inte låta bli nu när G4S blivit sålt det verkligen kryper i min entreprenörs ådra. Jag blir som Kalle Anka på jul afton, härom kvällen var jag tvungen att gå ut på en lång promenad för att få ihop bitarna, vad blir nästa steg. Undertecknad har haft rätt på detta sedan att blev ett teknik bolag som köper gör det hela mycket mera intressantare men det finns andra bolag som getingarna kommer surra kring nu i höst.
 

Varningsinfo!

Varningsinfo startades 2009 av tidigare VD:n på Tele2 Lars-Johan Jarnheimer. Syftet var att att kunna erbjuda ALLA företag och organisationer stöd i arbetet med att stoppa bluffakturor. Behovet bland Sveriges över 800.000 företagare var betydligt större än den hjälp Svensk Handel gav till sina 13.000 medlemmar. Front figur och kaptenen på skeppet är Dick Malmlund.

www.varningsinfo.se gå gärna in och kika på deras sida. Dom har tre stycken tjänster som dom erbjuder och det är följande.

1. Mobil appen Mobinix varnar när samtal kommer från ”kända” telefonförsäljare eller företag som gör marknadsundersökningar. Finns för iPhone och Android.

2. Akuten årsabonnemang. Företagare och organisationer har möjligheten att teckna sig för ett abonnemang som ger fri telefonrådgivning och juridiskt biträde i de fall ärenden leder till stämning i domstol.

3. Betalningsspärr. Det finns också möjligheten att teckna sig för en betalningsspärr som gäller alla de bank- och plusgironummer som används av de företag som lagts in i Varningsinfos register. Pris lämnas på begäran.

Kort om Dick Malmlund. Dick Malmlund har i över 25 år arbetat med säkerhetsfrågor inom näringslivet. Drygt 10 år arbetade Dick som säkerhetschef inom Hennes & Mauritz och 5 år som polis i Stockholm. test_DICK2

1990 startade Dick en egen verksamhet som säkerhetskonsult och har där bl.a. haft uppdrag som säkerhetschef åt Svensk Handel i 20 år.
Dick var den som byggde upp och skötte Svensk Handels varningslista under 10 års tid och är därför den som har mest erfarenhet när det gäller bluffakturor i Sverige.
Nog om detta – nästa blogg så får ni läsa om puckona som försökte RÅNA en av Sveriges bästa säkerhetsbutiker, nej jag stod inte i kassan!
Vi höras och vi ser fram emot tips och råd som vanligt.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.