Polisen ska i massor sjukanmäla sig – nervös blir jag om väktarna – skyddsvakterna samt ordningsvakterna skulle göra det!

Hej mina vänner, jag skulle inte bli speciellt nervös om en massa sjukskrivningar trillar in den 25/6. Jag missunnar inte polisen högre lön eller bättre villkor. Men är detta rätt metod? Nej! detta är inte alls bra att göra på detta vis. Polis facket målar in sig i ett hörn. Lite smått barnsligt agerande. Nu visar dom bara upp sig på scenen utan att ha lärt sig dansa. Vill man göra det för att bli mer populär? Ungefär lika begåvat som att Bert Karlsson skulle vinna poäng på att bli sekreterare i hos Jimmie Åkesson.

Att vårt vardagliga arbete på kortsikt skulle bli ansträngt om poliserna skulle bli sjuka, knappast. Vår infrastruktur berörs ej direkt.

På kortsikt skulle vi klara oss bra om polisen var borta men under en längre period skulle det bli fullständigt kaos i detta avlånga land. Men vår infrastruktur skulle klara sig hyffsat ett tag. Det skulle vara en hel del jobb med trafikolyckor, men ett tag skulle funka.

Däremot om våra kära väktare och ordningsvakter samt skyddsvakter skulle göra likadant så skulle det omgående få följder.

1. Flyget

Alla flygplatser i landet skulle få mycket stora problem att bara bemanna alla säkerhetskontroller i början inställda flyg och kraftiga förseningar i flera dagar, kanske veckor.

2. Tåg – pendeln

Visst – det går att köra men skulle bli ett direkt sanitetsproblem. Dessutom får ej köras om säkerheten inte god.

3. Tunnelbanan/ Bussar

Likadant här, skulle bara ta några timmar innan kaos rådde. Samma som ovan.

4. Nöjesparker

Inställt.

5. Rest/ Nattklubbar

Inställt.

6. Centrum anläggningar

Svår fråga. Polisen skulle få slita hårt med allt.

7. Varuhus

Samma som ovan. Listan kan göras lång och jag har säkert glömt mycket. Varför jag släpper detta nu är att alla är välkomna in att skriva och tycka om att polisen kommer att sjuka sig den 25/6………….

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.