Såg ni TV 4 nyheterna igår? Nordisk Bevakningstjänst skulle bli ett internationellt säkerhetsbolag.

Hej mina vänner.

Kan inte låta bli att skratta åt eländet nu. TV 4 nyheterna sände för andra gången i rad om oseriösa företag likt Trustor härvan. Bolag som nämndes var IGE vars kassa tömdes på 50 miljoner med hjälp av Amarant Mining och Ghana Gold.

Man intervjuade en rad personer. Man var i kontakt med aktiespararna och ekobrottsmyndigheten samt självaste Johan Ulander som gjorde ett tappert försök att låta seriös.

Johan Ulander har ett förlutet på ”tukthuset” i Finland. Han har suttit i fängelse i Finland för ekonomiskbrottslighet, ett långt straff dömdes han till. Våra källor säger 7 år ca. Johan är enligt mina kontakter i denna värld obligationens konung för att citera en person på förra bolaget Nordisk Kapitalförvaltning numera XYZ Fiskargatan, troligtvis konkursat.

Nordisk Bevakningstjänst ska bli ett internationellt säkerhetsbolag – året var 2011.

När vi köper tillbaka bolaget Nordisk Bevakningstjänst så bildas det ett ägarbolag som hette eller heter HSF securitus, detta bolag ägs av mig och två stycken andra pojkar som är grundare till Nordisk Kapitalförvaltning. Jag blev lovad pengar samt ägarandelar i deras andra bolag om jag släppte in dom i Nordisk Bevakningstjänst. Enkelt förklarat. Naturligtvis har jag ej sett något av deras löften, det som däremot hände var att dom två begärde eget urträde ur styrelsen utan att nämna något för mig.

Hur som helst, dessa pojkar förde mig samman med denna Ulander. Ulander och jag träffades ett par gånger, vi skulle bilda ett internationellt säkerhetsföretag.

När man träffar Johan så är han trevlig och lättsam och är med i samtalet på ett trevligt sätt. Jag fattade lätt tycke för honom. Jag har alltid älskat att göra det omöjliga, möjligt.

Planerna var att göra Nordisk Bevakningstjänst till ett internationellt säkerhetsföretag men det jag inte visste då var att allt var……………

Vi höras!  Jag fortsätter ikväll i detta ämne. Samtidigt som det har haglat in kommentarer avseende advokaterna. Roligt.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.