Härligt med ny månad! Det riktigt luktar nya möjligheter där jag befinner mig nu. Ca 6000 följer bloggen.

Hej mina vänner, jag känner att det stundas nya möjligheter både rent intellektuellt och i magkänslan, oftast när dom klingar med varandra så händer det saker hos Isaksson. Vad är det då som ska hända? Jo dom olika projekten som jag orkat dra samtidigt som jag haft hängande massa bakåtsträvande människor i byxbenet, nu börjar dessa släppa samtidigt som jag ser att dom olika projekten som jag haft börjar hamna i rätt läge.

Eller som Örjan Khilström på Solvalla skulle sagt, nu hamnade man i vinnarspåret så nu var det bara att köra på. Hur illa saker ändå kan vara så älskar jag nya månader. Får ta mig en funderare på vart det kommer ifrån.

Temat denna månad på bloggen är oseriösa advokater. Det ska bli kul och skriva om detta. Vi ska också lista advokatbyråer, vilka som är bäst och vilka som ligger lite sämre till. Vi ska också hålla telefonintervjuer samt ringa och ställa frågor till advokatsamfundet.

Vi ska vara granskande och kritiska och på ett objektivt sätt få rätt värden ur detta. Ni alla är välkommen att skicka in olika saker som ni varit med om.

Jag själv kommer att ta upp både saker som hänt mig företagsmässigt men också privat, då det gäller advokater och dess byråer.

Det kommer också komma upp ett riktigt fall där advokaten måste lägga ner sitt privata ”case”. Hans chef  kommer in på hans kontor och talar om att hans privata saker går emot byråns klient, denna klient genererar mycket pengar in till byrån. Vad gör han nu.

Detta ”case” handlar om relationer. Kan vara likt Panaxias konkursförvaltare Lindahl och PWC, kan vara en annan byrå i Stockholm som börjar på bokstäverna Fr…

Som sagt det kommer bli en spännande månad. Conny Cedermark som är Thomas Gravius advokat i Panaxias målet är en upptagen man. Han måste vara en populär advokat eller är han bara duktig? Det går ett rykte om att han skjuter upp målet hela tiden, är detta taktik eller dumhet? Leif Silbersky har ett rykte om sig att vara snål på golfbanan. Tydligen så springer denna man och letar golf peggar. Letar man golf peggar med den årslönen?

Skriv nu in till bloggen, ni kommer att vara anonyma. Som sagt advokater i och utanför Panaxia små som stora byråer ska granskas!

Vi höras!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.