Panaxia härvan – försvunnet plan – Krim kaos samt att 8000 tusen följer denna blogg! Det är både roligt och spännande.

Hej mina vänner, det var ett tag sedan jag skrev här men jag har haft en välbehövlig semester, skönt har det varit. Nu är det full fart igen på motorerna. Ingen idé att hålla igen, ska man köra så ska man. Var ute på en lång promenad med en god vän till mig och vi diskuterade om både planet som är borta och vad som händer i Ryssland och på Krim ön samt Ukraina och Panaxia härvan och dess konkursförvaltare.

Konkursförvaltarna  i Panaxia kommer att bli granskade – var så säkra.

Det är många som skriver in på bloggen och undrar vad konkursförvaltaren Lindahl gör och har gjort. Det är relevanta frågor som kommer in på bloggen avseende detta. Det är också frågor om hur Lindahl gör om dom har varit byrå till PWC och om Foyen har haft PWC som klient.

När kommer detta få ett slut? Kommer det att delas ut några pengar? Varför agerar inte Svenskhandel hårdare? Du Håkan Isaksson varför får inte du upprättelse gentemot Foyen och PWC.

Vem är Einar Wainhandel? Varför har Grönberg konkursen på Nordiskbevakningstjänst? Kan man styra en konkurs dit? Varför tar det så lång tid? Gör man detta medvetet i själva processen?

Det som Foyen advokaten sysslat med är JÄV – har du anmält detta till advokat samfundet? Frågorna bara haglar in nu och jag ska denna vecka svara på dessa. Den sist nämnda är glas klar och det vet Einar om. Einar är advokat på Grönberg och representerar Foyen och tillika konkursen i Nordiskbevakningstjänst AB. Jäv hos Foyen är solklar. Många frågar nu och jag hoppas att du Einar förstår det och kan leverera svar skyndsamt. Tack Einar. Många tror på dig.

När det gäller utvecklingen i Ukraina och plan historien kan vi bara be och hoppas att det blir en så bra lösning det kan bli. Både min vän och jag var rörande överens om att det ”lilla” vi förstår i Krim historian så kommer Putin aldrig att släppa detta. Det är och har varit en alldeles för viktig ö. Sedan kan vi och övriga västvärlden ”tjabba” på hur mycket vi vill. Ukraina däremot kommer vara som en dynamitburk utan stubintråd för tillfället.

Vart tog planet vägen?

 

Vi hörs imorgon, härligt med måndag.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.