Panaxia härvorna fortsätter och Foyens varumärke sjunker så länge dessa skyddar krimininella inslag – trist.

Hej mina vänner det som fortfarande förundrar mig är hur en advokat byrå som Foyen kan agera på detta som dessa har gjort och fortfarande gör.

Det är många i min bekantskapskrets som uppfattar de som väldigt oseriösa, ok, det är min bekantskapskrets men det börjar smitta av sig nu runt omkring. Detta går fort och det går fasansfullt fort när väl spiralen går neråt. Det finns mängder med exempel där det börjat med en liten sak som man inte har tagit tag i och den har växt och växt och sedan blivit ohanterligt. Foyen det är precis det som håller på att hända.

Foyen_logotypNi har fått tillräckligt med bevis för att agera. Ni har haft avhopp i Göteborg och vi alla vet varför, jag vill spara på detta och kommer lägga ut detta senare.

 

 

revisorNi har haft en advokat som suttit på två – tio stolar samtidigt och gjort en massa därtill.

Som byrå så riskerar ni att dras med i Panaxias svarta hål om ni inte agerar. Det är i all väl mening som jag skriver detta, det måste förstås vara jobbigt för er. Ert intellektuella kapital på er byrå måste vara stort, varför inte agera efter detta. Vad är det som kan komma fram?

Det kommer nya åtal nu och det gör att detta inte glöms bort. Jag vet att INTE ni vill förhala eller att detta ska glömmas bort utan att ni och ert ombud nu vill göra rätt för sig och det tackar VI för. Mycket starkt att ni kommer agera efter rättvisans svärd.

1394836_10151776572454748_1769755226_n Tack Lars, det är många som hoppas på dig och dina medarbetare nu. Väl mött!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.