Panaxia härvan! 1 – 0 till oss, ekobrotssmyndigheten.

Många samtal om att straffet blev för milt, blev det? Inte enligt min uppfattning.

Det kommer mer och denna person och många flera borde vara nervösa vad dom gjort och inte, självklart så är det skönt att dessa människor nu har fått sin första dom och att rättvisan fungerar. Jag hade velat ett strängare straff men det handlar inte nu om det stora ”caset” det kommer senare.

connycedermark170Denna man, Conny Cedermark, Thomas Gravius advokat är du nöjd? Skulle inte tro det. Det kommer mera och det vet han om och dom dömda också. Han har inte gjort något uttalande till media, vald strategi. Han ska vara väldigt skicklig, dom advokat kontakterna jag har och mina vänner säger att så är det. Han är och ska bli något. Men ibland blir berget för stort och krångligt sa bergsprängaren och drog till så att hela härligheten drog iväg. Nu tror jag att denna man är klokare en så.

SkurkMånga på bloggen har hört av sig och är chockad över att Carolina fick ett så högt straff och inte Thomas Gravius.  Jag kan förstå er men så har denna man varit. Han har skitit  fullständigt hur det har gått för andra. Han har fått andra att gjort jobbet.

Det är självklart att Carolina inte har agerat på egen hand. Det kommer tyvärr naturligtvis mera emot henne, hon är inte rumsren. Hon har agerat på ett sådant sätt som inte är bra, dessa saker har straffat mig och mina bolag. Jag är i konkurs, Thomas bor kvar i sin villa? Vart är felet?

Detta är ingen konflikt! Dessa människor har med andra människor begått kriminella handlingar.

untitledPratade med en god vän ikväll om detta, vi brukar aldrig prata om PANAXIA HÄRVAN men han som är en god människa och har en stor insikt om rättväsendet blev förbannad. Men jag står på mig, detta är bara början. Ska bli intressant att se utvecklingen av detta.

Nu vädjar jag till er alla att stilla er en stund, straffet för Thomas blev 1,6 år och för Carolina Damos 1,9 år. Är detta ok?

Straffet för mig och 5000 företag många bekymmer, jag fick en splittrad familj och släkt samt vänner och inga pengar.

Jag ser mig inte som ett offer utan bara att rättvisan ska segra och att det inte ska drabba mera entreprenörer som vill satsa.

Som sagt, nu i första rundan 1-0 till rättvisan.

 

Vi höras!  Som vi säger i Skellefteå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.