Panaxia härvans första dom faller den 17/1 – men helt står klart, det finns flera skyldiga! Följ bloggen ca 8 tusen nu, varje månad.

untitledHej mina vänner, med risk för att bli tjatig. Undertecknad kan inte låta bli. Det är åt kogen fel som PWC agerat. Varför jag skriver är för att jag är förbannad på detta så klart och att jag och 5000 andra företag drabbats och många familjer. Själv har jag i princip gått i personlig konkurs. VARFÖR släppte PWC igenom årsredovisningar både i PAN ALARM OCH PANAXIA i så många år.

Dom borde ha gått raka vägen till ekobrottsmyndigheten på direkten, dom valde att blunda och köra strutsen. Det är just därför jag skriver nu igen om detta, det har framkommit nya bevis på att dom vetat om alla dessa otroliga saker som hänt, inte allt men tillräckligt mycket för att gå vidare och anmäla. Dessutom skickar dom DYRA fakturor till aktieägarna på deras bluff arbete.

Tänk alla dessa företag som inte orkar kämpa som VI gjort nu, dom som ger upp. Jag klandrar inte ER. Jag förstår er. Detta är åt fanders och att deras agerande är inte speciellt hedersvärt.

revisorDet som står helt klart är att tiden talar för undertecknad nu och många andra. Men vilken stol satt dom på när dom tänkte, nu är jag här och sedan kan jag vara lite här och lite här. När större företag som PWC tror att dom är större än lagen då går det åt fanders, dels med PANAXIA som i detta fall men också för PWC del och en massa aktieägares pengar, för vi ska komma ihåg att Panaxia låg på börsen! NGM börsen där Björn Wallin var chef och sedan på Panaxia, det är så att man kan hålla sig för skratt. Betala för er, era snyltgäster.

Riksrevisionen Nu får vi se vad som kommer ur detta, men jag tror på Sverige och dess lagar, jag vet att det finns företag och andra som inte har tid eller råd att vänta. Dessa företag och människor tar andra vägar, vägar som inte jag tror på.

Peter Nyllinge Peter Nyllinge VD på PWC, i alla fall då jag skriver nu. En trevlig person i dom få telefonsamtal jag hade med honom. Nu för jag en dialog med deras advokat och deras strategi är naturligtvis att köra utnötning, problemet är för PWC och Foyen är att vi är Svenskar och kommer aldrig ge oss, skaran till anhängare ökar varje månad. Man behöver inte vara marknadskille för att fatta vad det innebär.

Det går ett rykte på stan att ni inte numera sitter vid samma bord på Stureplan.

Som vi säger i Skellefteå vi höras.

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.