Panaxia härvan hade aldrig hänt i Sverige för 30 år sedan, jakten på pengar har i vår samtid straffat många!

Hej, som sagts tidigare, var på en rättegång i torsdags och lyssnade. När allt var klart så skulle advokaterna lägga fram sina fakturor. Dom stegar fram emot domaren och domaren läser upp vad dessa begär. Jag kan säga att det handlar om pengar, inga små pengar. Men det är så systemet funkar.

Foyen_logotyp När det gäller Foyens advokatbyrå så blir man bekymrad när en av deras advokater kan bete sig på det sätt som han gjort och ändå ska upprätthålla advokat ämbetet. Kontot på Panaxia blev för stort för honom så att han blev fast i Panaxias käftar! Girigheten stinker här och jakten på att fakturera blev större än hans ämbete, han sket fullständigt i allt som advokatsamfundet står för då det gäller etik och moral. Men det kan inte vara lätt när han är svag och dessutom hamnar rakt i gapet på dessa herrar inom Strict och Panaxia. Vi ska vara klara på en sak, denna advokat  gjorde inte som han borde gjort.

Vi ska komma ihåg att Panaxia var ett börsbolag med 3000 aktieägare, alla i ett bolag jobbar för ägarna! Foyen kommer straffas, övertygad.

untitledNär det gäller PWC så står det helt klart att dessa gjort fel, inte bara en gång utan 30 gånger, det vill säga alla årsredovisningar som gjorts i Panaxias koncern. Bara om dessa människor gjort rätt i Pan Alarm, då hade vi aldrig sålt i november 2007. Detta uppblåsta företag som Pan Alarm var, hur är detta möjligt? Ett företag som PWC som älskar att fakturera gör på detta vis, jo människorna som arbetar där är giriga och livrädda för att tappa Panaxia kontot. Vi gör en riskanalys sedan kör vi på så länge det håller, var det så ni resonerade? Tänk om dessa människor gjort sitt jobb och inte hamnat i käftarna på dessa kriminella typer inom Panaxia Strict härvorna. Då hade vi aldrig sålt. Skyldiga är dom. Åker dom fast? Jag är övertygad, måste tro på vårt rättsystem.

1396691_10151806418124748_1835364401_n När det gäller rättegångarna så måste jag bara berätta, där går Damos advokat ut och ”gullar” med vittnets barn, Panaxia chefen själv går runt och skakar hand. Panaxia chefens advokat kommer fram till vittnet innan förhöret och läser av och pratar med vittnet, vilket skämt. Är inte detta vittnets påverkan? Kan man göra på detta vis? Han som jag satt med var tämligen nervös.

Detta är advokatens hemma bana, visst jag förstår att det är ett spel och att han vill läsa av om vittnet är nervös eller ej, om han kan pressa vittnet eller ej.

Dessa saker som hänt inom Panaxia härvan hade aldrig hänt för 30 år sedan, den girighet vi nu sett och ser hos alla företag som varit inblandad i honungskakan Panaxia är med avsmak. Först när Panaxia levde och nu faktureras det sista ut hos byråerna. Det är som kråkorna kommer som kommer och tar resterna på liket!

Vi höras.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.