Foyen vad säger ni om detta? Penning tvätt. Rättegången i Panaxia fortsätter med två spännande veckor nu.

1396691_10151806418124748_1835364401_n Nu kommer det nya vittnen som bara måste säga den nakna sanningen, just som den bara är.  Klicka på länken här, Foyen , Foyen vad säger ni om denna länk?

Att syssla med penning tvätt blev inget bättre efter att flygplanskaparna i USA hade gjort sitt, det blev mycket strängare regler över hela världen, inte bara i Sverige.

untitled

Som advokat kan du bara inte ta emot pengar och förmedla pengar vidare hur som helst. Du måste helt enkelt veta vart pengarna kommer ifrån och vart dessa ska ta vägen. Nedan så kommer ett utkast ifrån Radio Stockholm.

Ekot: ”P4 Radio Stockholm kan idag avslöja att fotbolls- klubben AIK tagit emot minst 12 miljoner kronor från säkerhetsbolaget Skyddsteknik, som just nu utreds för omfattande ekonomisk brottslighet. Pengarna som förts till AIK kommer från ett misstänkt bedrägeri.

Men AIK:s VD Thomas Edselius säger att han varken hört talas om Skyddsteknik eller att de skulle ha tagit emot tolv miljoner kronor från det bolaget.

– Nämen det är mycket pengar och det är mycket pengar i ett bolag som AIK så att … det skulle verkligen vara något som stack ut om vi skulle få det på någon typ av sponsring, bidrag alltså det borde jag känna till, men ja, nej, jag känner inte till det, säger Thomas Edselius.”

Så där får man inte säga! Nu är jag själv ur AIKare, så det svider när man säger så.

 

AIKAIK försöker åtminstone reda ut soppan men vad gör ni på Foyen, har ni något att dölja? Man jobbar på detta nu.

Har det gått några konstiga transaktioner? Har ni haft någon advokat som varit inblandat på något sätt? Det finns folk i min närhet och i er som påstår detta, återkommer i ämnet.

 

Vi höras som man numera säger på Östermalm i Stockholm också och inte bara i Skellefteå.

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.