Nya åtal väntas! Pan Alarm chef satt häktad i nästan tre veckor.

Hej mina vänner.

Jag pratade med denna chef som suttit häktad i nästan tre veckor, han lät ledsen och bekymrad inte konstig då han blev inburad på Kungsholmens kronoberg, där är det inte kul att sitta.

Jag har hämtat många, många häktade personer där och sedan gå igenom kulverten upp till rätten, kulverten kallas för suckarnas gång och det kan jag skriva under på att så är det, det är verkligen suckarnas gång.

Den häktade chefen satt alltså länge där på Kungsholmen, jag kan tänka mig att han bröt ihop till slut, själv så skulle jag klara 15 minuter max. Nu har jag förvisso inget att erkänna även fast jag hävdar fortfarande att ingen i ledande befattning är oskyldig. Nu tror jag att Pan Alarm chefen drogs sakta men säkert in i dessa härvor. Jag vet inte om han nu har berättat allt men det skulle jag gjort.

Det finns inget återvändo nu för denna man än att säga sanningen. Han är misstänkt för fyra fall av grova bedrägerier, varav två tillfällen år 2008 samt 2009 bör vara i Skyddsteknik, över 50 miljoner.  SQS väskor.

postgubbar320 Mannen till höger är SQS väskans moraliska chef, han har ingen ANING om vad som hände med dessa väskor. Ekonomichefen Per Naveus gick till revisorerna för koll vad detta var, han fick sparken direkt!

Mannen till höger på bilden var chef på SQS han var också styrelseordförande på Panaxia samt medlem i Strict klubben.

untitled Jag tror att det var min gamla kollega som skojade och sa dessa väskor förökar sig själva, alltså ställer du in en väska i ett rum så är det åtta stycken nya nästa dag.

Att styrelseordförande mannen till höger på bilden inte skulle ha en ANING om denna väskdelning får mig att må illa, likadant är det med PWC som skriver ”bludder” i sin rapport till revisionsnämnden.

Den enda som gjorde rätt här var ekonomichefen Per Naveus men han fick sparken, Pan Alarm chefen är förbannad på mig för att ljudfilen kom ut i radion, det låter förvisso som jag intervjuar honom men jag var bara nyfiken på hur dom gjorde. Nu sitter han och berättar allt och sedan hamnar det hos radion.

Peter att vara man för sin hatt är inte svårt om man ger fanken i andras pengar, är du man för din hatt! Det som man borde gjort är att betalat oss pengar för vårt bolag 2008.

Som vi säger i Skellefteå vi höras!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.