Panaxias rättegång startar idag. 5/11 – 17/12. Först ut på scenen Panaxias grundare!

1396691_10151806418124748_1835364401_nHej mina vänner, paradoxalt nog så gifte jag mig här, Stockholmstingsrätt. Här ska  rättvisan fram och det är bra. Det som är så sorgligt är att det tar en sådan otrolig tid med allt och det är många som blir lidande i onödan. Nu har det gått över ett år. Är alla nöjda nu? Konkursförvaltare Lindahl hur går det? Spabanken och Åke Ekström?  Det pågår fortfarande utredningar.

Nu ska det också tillägas att ca 10% som blir dömda är oskyldiga, men när det gäller ekobrott så blir det knappast några fällande domar i Sverige.

Det ska för mig och många andra bli spännande att följa detta spektakel, för det är ett spektakel. Det går inte att beskriva för folk vad som hänt. Pratade med en fastighetsägare igår om spökhuset ute i Bromma där Panaxia huvudsäte var. Det var ett spökhus.

När dom kom på besök därute så var det som alla hade rest på sig och gått därifrån, papper och pennor samt datorer och kaffe koppar stod framme, precis som dom hade gått på lunch. Linta var ”ruttet” ett vidrigt hus med vissa element som var vidriga, en sådan person var ekonomichefen själv, han och advokat Sundqvist var transparanta! Inget snack om saken.

bgjengen Det är liksom inte så här dom eko kriminella brottslingarna ser ut! Vi hörs vidare mina vänner.

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.