Det här är helt galet! Lyssna på ljudfilen ifrån Radio Stockholm för ca 1 år sedan.

Foyen_logotypimagesCAH47YYCimagesCAEWLHR4

Nedan kommer en ljudfil på den kan man lyssna på vad jag säger om denna härva och vad jag ansåg då. Men det har varit en kämpig tid av uppgångar och dalar.

Men det har varit ett evigt tänkande av att detta ska vi klara och det är långt kvar men det är otroligt mycket som nu framkommit och det känns skönt. Tryck på ljudfilen Det är helt galet.

Det jag pratar om är naturligtvis dessa ovanstående företag också, det sätts nu igång en rättegång emot grundarna till företaget men det är många som felat i detta. Nu kommer en annan följetång sedan som går raka vägen ända till guld gruvorna som blev till sand.

SkurkUndertecknad sa det då och jag säger det nu, vi viker aldrig ner oss! Det som också driver mig framåt är att det är så många människor där ute som mår dåligt av att dom blivit lurade av andra. Det som nu också stimulerar är att kunna hjälpa andra människor som hamnat i samma sits, det är oerhört jobbigt att först förstå att man blivit lurad rent intellektuellt sedan ska den känslomässiga biten med. Du har inte bara det som ska hänga med utan nära och kära. Sedan arbetskamrater och kunder.

Tack till er alla som varit med så länge!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.