Detta är inga damväskor vi pratar om! Lyssna på ljudfilen där jag intervjuar Pan Alarm chefen.

untitledHej mina vänner!

Nedan kommer en ljudfil ifrån Radio Stockholm där jag intervjuar en fd VD på Pan Alarm. Lite historik vi säljer vårt företag Nordisk Bevakningstjänst till Pan Alarm. Det vi inte vet då är att Pan Alarm är ett uppblåst bolag av diverse saker. Dom har trippel finansierat bolaget med värdeväskor.

Vi skulle aldrig ha sålt Nordiskbevakningstjänst till detta bolag om vi hade vetskap om detta. Om revisorer och advokaten ifrån Foyen gjort ett ordentligt arbete så skulle vi aldrig sålt bolaget.

Tryck och lyssna på denna ljudfil. Leasingbedrägerie  Det som jag efter många turer kommit över nu mentalt är att jag äntligen accepterat att jag blivit lurad, väldigt stort också.

imagesCASSE504Det som måste till nu är en satsning ifrån SVERIGES RIKES LAG. Att det finns organiserade ligor vars affärs idé går ut på att lura entreprenörer och vanliga människor på sina besparingar är bara inte fult gjort det är åt helvete fel, familjer splittras och människor i bolag blir av med jobben där dom satsat sitt namn om att dom arbetat för en bra arbetsgivare.

Jag pratade med en av försäljningscheferna på Panaxia och han är helt bestört! Han kom ifrån en konkurrent till Panaxia om en jäkla massa löften naturligtvis och sedan sätter han igång med sitt goda namn och får in en massa avtal. Sedan upptagas detta och han måste sluta och söka ett nytt arbete.

Det är självklart att hans förtroende har ”naggats” i kanten arbetsmässigt. Men det är inte bara arbetsmässigt som han får utstå smärta utan han måste under en väldigt lång tid förklara sig vad som gått fel till ALLA.

Jag vet vilken helvete han har fått gått igenom för jag har gjort det och det är skönt att detta snart är över men det kommer ta tid, mycket lång tid.

Vi höras som man säger i Skellefteå. Det kommer mycket mera här på bloggen inom kort, den som söker han finner. Jag har funnit mycket nu denna vecka. Som man säger i Skellefteå god jakt lycka!

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.