När det osannolika inträffar inte bara en gång utan tre så kommer också tvivlarna!

Jag är lite tjatig kan tyckas mellan varven men så bör dock göras om jag ska grejja detta mentalt. Jag kan förstå och acceptera att rättvisa är svårt i affärer.

Men strävan dit måste alltid finnas att det blir en bra affär för dom inblandade parterna. Men det som skedde mig genom dessa år var att det osannolika inträffade inte bara en gång utan tre och då kom också tvivlarna fram. Det som har hänt är att det byggdes upp ett företag med 400 anställda och ca 100 miljoner i omsättning, vi hade olika anställningsformer med tanke på dom kundavtal som låg i grunden. Tvivlarna är också ALLA. Kan en sådan här sak vara sann.

1.

Detta företag Nordisk bevakningstjänst såldes till ett företag som hette Pan Alarm och var ett bolag inom Panaxia koncernen. Där var affären så att vi fick en ”cash” del och en aktiedel, detta företag var en bluff som hade byggts upp på massa leasing skit och annan verksamhet som också var bluff. Denna affär gjordes upp i november 2007. Denna affär gjordes upp på Wistrands advokat kontor och den legala rådgivaren var där ifrån Foyen, PWC är och godkänt Pan Alarm.

2.

Det som sedan händer är att Pan Alarm säljs vidare till Panaxia och det är ett kontant bud, jag ska nu få mina ”cash” inga pengar kommer och denna affär görs upp nov 2008. Foyens advokat firma är den legala rådgivare och PWC är revisorer. Våren 2009 blev jag sjuk, mycket sjuk av detta. Mina partner har checkat ut nu, i alla fall en av dom tre som grundade Nordisk bevakningstjänst. Jag blir lovad nu hela tiden ska komma men inget händer. År  2010 på våren så tar min andra partner upp kampen och får ut en del av sin köpeskilling, den som också är med här är Foyensadvokatbyrå som rågivare samt att PWC frågar mig om jag fått betalt. Det förs nu en systematisk hjärntvättning av där jag inte ska kriga och jag ska ta ställning för bolaget och inte för dåren i Estland som bara tänker på sig och inte på bolagets bästa. Under denna tid så börjar jag också bli starkare mentalt.

3.

År 2012 så övertalade man mig att ta över bevakningsföretaget igen alltså mitt gamla bolag och då har man plundrat det rejält, vi satt på Foyensadvokat kontor och gjorde upp affären, jag var ensam där och ifrån Panaxias del så var alla större beslutsfattare där inklusive den legala rådgivare. Foyens advokat har naturligtvis varit med genom alla affärer och har också ett gammalt förlutet med ordförande Eklund och Mats Löfgren i Strict.

Denna affär har inte bara kostat mig ca 30 miljoner utan också en mental kollaps där det finns många som inte stått mig direkt nära har bekänt färg nu, men jag kan förstå dessa människor. Detta låter osannolikt.

Men jag kan försäkra er om att det osannolika har inträffat för mig och det har det nu gjort tre gånger om. Om inte detta är organiserad brottslighet så vete faaan. Så kan vi inte med lagenslånga arm bekämpa detta så kommer många likt mig ordna detta själv. Många entreprenörer och små sparare måste få hjälp annars kommer detta gå åt fanders, vi är Svenskar och vi är tålmodiga men nu får det räcka.

Massmedia fortsätt att skriva, jag uppmanar också TV om vi nu snart har ngn kvar att följa detta.

Återkommer med politikern och obligationsbluffen!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.