Läs! En fråga ifrån Göran och jag svarar, Panaxia härvan!

Göran skriver:

22 september, 2013

Hej Isaksson

Alla vet att det var en maktkamp i Panaxia. Du var väl sjålv i konflikt med Gravius och hans allierade innan Gravius blev häktad.

Björn Wallin och Stefan Rydholm hade ju gått bakom ryggen på Panaxia och fått jobb hos NBT (Rydholm) samt Nordisk Kapitalförvaltning (Wallin)fast de jobbade kvar i Panaxia!

PWC, Rydholm och Wallin gjorde allt för att sätta dit Gravius & Damos när de blev häktade och på så sätt försöka dölja eget ansvar och egen inblandning. Hur är din roll och vad har du att säga om det?

Göran

Hej Göran, För mig har det aldrig varit någon makt kamp! Jag vill understryka detta. Björn Schröder fick en direkt order av Gravius att systematsikt ”hacka” på mig och min personal och mellan chefer när vi sålt bolaget till Pan Alarm. Detta har han berättat för mig. Det gällde att bryta ner mig och få kontroll på Nordisk Bevakningstjänst. Det vet alla om. En annan viktig spelare här som hackade hela dagarna var Göran Lundmark. Jag tror att det började redan dagen efter vi skrivit på uppe hos Wistrand.

Maktens härjningar börjar när Forex kommer in i bilden och Wallin får en ny partner att luta sig emot, Wallin fick arbete hos Englund och Hallden som styrelseordförande hos SCN och dessa herrar kom snabbt överens. Att Rydholm och Wallin samt PWC och Vinges advokatbyrå får ett uppdrag av bankerna dvs Forex och Sparbanken 1826 vet alla också om. Den är undermålig, ett skit jobb helt enkelt. Jag pratade med Vinge om detta och han höll med. Ett skit jobb gjordes av dessa herrar.

Denna rapport som sedan lämnas in den 16/6 2012 håller LINDAHL på och dom verkar rädda för PWC alt Foyen. Makt kamp för min del var inget jag kunde göra eller var kapabel till vid detta tillfälle samt 2009 våren, jag var inte tillstånd att ens gå att köpa mjölk.

Däremot blev jag förd bakom ljuset av WALLIN och SUNDQVIST, GRAVIUS, DAMOS när jag köper tillbaka bolaget. Det är också i februari som Gravius släpar mig till Nya kreativ gruppen för att sy ihop affären med mig att jag fått betalt. Denna osmakliga historia går jag igång på fort. Jag befann mig i en slags dvala. Det dom borde ha gjort var att skjutsa mig till ett sjukhus istället för att lura mig. Det figurer nu ett A4 papper med en uppgörelse. Detta är för mig helt horribelt och detta håller konkursförvaltaren hos HIH holding med om. I min värld nu så ser jag detta med avsmak.

Rydholm la sig i saker han inte begriper och är för stolt för att erkänna detta, Wallin är ett verktyg för större skojare och det kommer han heller aldrig erkänna, Björn Schröder har släckt lampan och hoppas att ingen tänder ljuset, det paradoxala är att han håller på att sälja lampor NU.

Sparbanken 1826 ligger på knä och hoppas att Swedbank ska rädda dom. Foyen och PWC kommer inom kort att offentligt börja gapa upp sig emot varandra. PWC hävdar att Foyens advokat Sundqvist garanterat att fordringarna emot G4S är RIKTIGA. Hur många har inte denna allierade avokat inte ljugit för? Allierad med Gravius och Eklund.

Nu kan man dock läsa att herr Eklund börjar tala sanning, det borde ni andra ta efter också. Tyvärr var min roll i Panaxia inte mycket att säga om i det planet att jag hade inte mycket att säga till om. Jag och Nordisk Bevakningstjänst köptes av en enda andledning och det var att lura skjortan av oss.

Ha det gott Göran och läs ALLA bloggar ifrån början och då kan du se ett pussel av kriminella figurer som samspelar med varandra och det hela kommer att sluta med en herre som heter XXXXX återkommer om honom.

 

  • Göran Lundmark ekonomi chef.
  • Stefan Rydolm säkerhetschef.
  • Sundqvist advokat Foyen.
  • Björn Wallin koncernchef.
  • Anders Eklund styrelseordförande.
  • PWC revisorer.
  • Sparbanken 1826 stor ägare.
  • Forex bank stor ägare.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.