Bolagen och nätverken samt skurkarna som fifflade bort ca 1miljard på det ena och andra sättet!

imagesCAEWLHR4imagesCASSE504

 

imagesCAXS98HUuntitledimagesCAQ3ODWCSkurkpenning tvättimagesCAH47YYC Så här såg det ut mina vänner, det var så här illa och rörigt som bilden visar. Den ena smart skallen efter den andra har belyst denna historia och den enda som verkligen vet är den som suttit häktad och det är vad han också tror. Jag är helt övertygad om att allt gick åt helvete med Panaxia den dagen då Mats Löfgren och Strict gjorde det omvända förvärvet och satte Panaxia på börsen.

Där börjar Gravius storhetsvansinne med plan och annat skit. Foyen Joakim Sundqvist som advokat ska man komma med goda råd inte med…..

Foyen dags att vakna! Lindahl släpp rapporten som PWC lämnade in den 16/6 2012! Varför ”tjuv” hålla på denna? Många och många börjar undra.

Det märkligaste just nu är att alla skyller på alla! Hade alla dessa ”smart” skallar suttit ner med Lindahl och gått igenom vad som hänt så hade man kommit en bit på vägen. Det förstår jag med att så funkar det bara i Astrid Lindgrens värld. Där dör Tengil till slut. Så kommer det också bli här.

Det som nu börjar är en rättegång som blir start skottet på något mycket större där ovannämnda aktörer och bolag kommer att dras med vare sig dom vill eller inte.

Återkommer här på bloggen med varje företag och personer som är insyltade i dessa saker, jag är ingen domare, åklagare, advokat, nämndeman, polis. Nya uppgifter om vads om skett på varje företag dimper ner då och då.

Många följer bloggen nu och antalet växer varje månad!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.