Panaxia rättegången är drygt en månad bort, snart börjar del 1 i denna härva.

Ut på scenen är grundarna av Panaxia, ingen hemlighet att det är Gravius och Damos. Men det som kommer bli intressant är att hur många kommer att hänga med i detta fall.

När Åklagaren är klar med detta så kommer del 2. Det finns en del 3 också och en 4 om man nu inte väljer att baka ihop 3 och 4. För mig är det solklart. Det är inte svårt att lista ut nu vilka som är skurkarna. Svårare var det i början då det var dimmigare än när Gustav Adolf slogs i Lutzen år 1632.

Nu när man benat ut det ena efter det andra och sorterar bort så är det precis som jag sa i tidningen Real tid för ca 1 år sedan, tre stora bedrägerier har skett och mer brott där till.

Det som ställer till det i denna härva är att det är så många som gjort sig skyldiga till många olika saker. Focus blir ändå på grundarna men det finns medskyldiga här som legala rådgivare och revisorer. Det finns tjänstemän som begått fel, antingen på grund av påtryckningar eller att dessa fått en del av den honungskaka som Panaxia var för många företag. Företaget var perfekt för många som ville ha en del av detta.

Åter till dom tre stora sakerna som jag hamnat i.

1. Vi säljer Pan Alarm till Panaxia, detta är ett kontant bud inget annat. Sedan gör grundaren om detta till sin egna affär och blandar in cement klumpar i Grekland. Den legala rådgivaren är fullt medveten om detta såväl revisorer också. Inget händer.

2. Tillbaka köpet av NBT, NBT enligt min mening nu var konkursmässigt redan ifrån starten. Dessa årsredovisningar som revisorerna skrivit på är för mig nu skrattretande. Den legala rådgivare som nu också var med visste mycket väl om detta. Dom som var med på mötet hos Foyensadvokatbyrå var, Lundmark ekonomichef, Carolina Damos, Thomas Gravius och Joakim Sundqvist den legala rådgivare.

Dom förhandlade med mig, jag var ensam dum nog att gå dit själv emot dessa människor. För mig var det enkelt. Jag ville köpa tillbaka mitt gamla bolag. Ett handslag och sedan kör vi.

Nu skrev Joakim ett avtal som han ville att jag skulle skriva under, i detta avtal så formulerade han sig att jag var väl införstådd i Nordisk Bevakningstjänst. Jag mailade och sa att detta inte stämde och mail finns kvar kring detta, gudskelov.

Faställelse intyget till bolagsverket vägrade jag skriva under, denna förfalskades så dåligt att det ser ut som det står Olof Gisslen min gamla kollega och affärspartner.

Till ovan nämnda personer och företag som jag hisaksson.com sökt med ljus och lykta, svara när vi ringer, bloggen har bara några enkla frågor.

3. Obligationen och XYZ grabbarna är ett eget kapitel………………

Vi höras.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.