Tri kampis med Foyen advokaten och säkchefen Panaxia samt koncernchefen är ett lysande exempel på hur illa det var. Vad säger ni till väktarna som förlorat på detta!

Dessa herrar hade visst kontroll!

När jag köper tillbaka NBT så finns en jävla massa leasingbilar till höger och vänster i bolaget, vissa visste jag naturligtvis om och jag hade en plan på att dessa skulle bort. Nya bilar beställdes också för vi skulle bli en stor underleverantör på tekniken till Panaxia, vår teknik chef var naturligvis alierad med Panaxia och gick bakom min rygg, inget konstigt med.

Men det fanns bilar i ett bolag som hette Tri kampis där ovanstående herrar suttit med och bolaget hade sitt säte i baltikum. När två av dessa herrar målar ut mig i kvarstadsansökan att jag tagit emot pengar och hamnar i radion så glömmer man bort allt annat.

Varför glömmer man bort allt annat? Jo för att man själv har gjort bort sig naturligtvis. Det är inget vidare att sitta med i styrelsen i Tri kampis och lura NBT på en massa fakturor. Jo vi fakturerade dessa leasingbilar som stod på oss var flyttade till baltikum på ett bolag och vi skulle betala.

NI hör ju själv hur det låter, NBT ska betala för bilar som dom inte använder och som dessutom inte ens finns i Sverige, jag sitter på en lunch med ovanstående chefer och påtalar detta och en av herrarna säger till dom som är ledande befattningshavare att slänga våra fakturor.

När koncernchefen åker till Tri kampis så säger han åt dessa att slänga våra fakturor!  Men hur hade ni nu tänkt? Jo dessa herrar och naturligvis ägarna som var häktade på Panaxia inklusive ekonomichef var helt övertygad om att NBT inte skulle leva speciellt länge.

Vi låter ett bolag som ISAKSSON få köpa tillbaka bevakningen, innan han tar över så dumpar vi över så mycket smörja vi kan hitta sedan hoppas vi att det går åt helvete och att han tar på sig skulden.

Tyvärr grabbar! Jag orkade köra på lite längre än ni hade tänkt ER. Jag önskar verkligen att Lundmark som var ekonomi chef hade lite mera kurage och kunde kliva fram och berätta, KLIV FRAM NU, berätta sanningen än är det inte försent.

Ja ni vet hur det gick, Panaxia gick i stöpet och drog naturligtvis med sig NBT. Vårdlöshet ifrån tjänstemän såsom revisorer och advokat samt att kriminella element gör att det går som det går.

Varför sitter en säkerhetschef i styrelsen i ett bolag? Säkerhetschef för mig i ett publikt bolag ska naturligtvis inte sitta i styrelsen! Mina vänner vi pratar om flera tusentals aktieägare. Inte bara Forex och Sparbanken, jag är less på att tjata om dessa.

Alla andra som förlorat på detta, all personal. Varför vågar ingen prata om personalen, utan dessa hjältar så hade det aldrig någonsin funnits ett bolag.

Jag har inte hört någon som tagit tag i detta. Skulle vilja se Peter Sundberg på scenen och försöka prata TILL väktarna och inte bara måla ut mig som detta vore mitt fel. Kom igen nu och kliv fram inte bara skriva på bloggen att jag ska sluta skriva, kalla mig för alkis m.m.

Hur kan BDB skriva kontrakt med Panaxia?  Hur kan Riksbanken skriva kontrakt med Panaxia? Jag träffade en säkerhetschef som är en av dom bättre inom värdehanteringsbranschen.

Personen  frågade mig hur detta kunde hända mig och det lät ungefär så här när personen frågade. – Håkan du som är misstänksam emot allt och alla hur kunde du bli lurad på detta sätt?

Jag frågade naturligtvis tillbaka, hur kunde ni skriva kontrakt? Kan det vara så att det föreligger mutbrott? Ni som är så duktiga på att genomlysa företag både ekonomiskt och kompetensmässigt.

Så jag uppmanar nu er alla, PWC, Foyen, säkerhetschef, ekonomichef och alla andra som har gjort fel medvetet eller omedvetet kliv fram nu.

Vi hörs vidare!

Ps till alla ni väktare som hade innestående semester komp ledigt m.m. Sätt upp er på listan, ni vet vem ni ska ringa till. Nu kör vi.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.