Panaxia rättegången start den 5/11 – 12/12, 17 dagar, många dagar? Allt är relativt säger Håkan. 1 miljard är borta!

Nu,

Äntligen så har jag ett datum att gå på, nu mina vänner så känns det verkligen i luften att det kommer hända saker på den ena och den andra fronten.

Jag skriver fronten för mig så har det i stort sett varit ett helvete. Jag har gått ifrån att vara som Gollum i Sagan om ringen till att stå upp och se att det faktiskt finns ett ljus i denna mörka tunnel. Det är ett stort politiskt spel ifrån stora företag där jag och flera blivit indragna i. För min del att så startar detta 2008. Även fast ljusets tid var ifrån 2004 fram till försäljningen 2007 november Pan Alarm, Pan Alarm med Björn Schröder, Björn var VD för Pan Alarm han höll man borta ända in i slutet, Varför? Jo för att han inte skulle ”tjalla” om hur jävla illa det var i bolaget. Pan Alarm var ett börsbolag, skyddat av Foyen och PWC och den styrelse som var, bolaget var uppbyggt på leasing väskor och när ekonominchefen där undrande hur det var så fick han SPARKEN, Per Naveus heter han.

I ljusets tid gick Nordiskbevakningstjänst, vårt bolag ifrån 0 anställda till 400 på tre år och blev ett Gassel företag m.m. Panaxia behövde riktig omsättning. Eller hur Eklund? Eklund var styrelseordförande ända in i slutet, han hade inget val. Bluffbolagen med skojarna behövde oss.

Eller vad tror du Cavalli? Han var på Forex. Det sägs att mycket nu eller?

Rättegången, ut på denna scen kommer nu först Carolina Damos och sedan Thomas Gravius. Massmedia kommer följa detta, ett enormt intresse, tänk alla väktare samt ordningsvakter kommer att följa denna cirkus, poliser och andra inom bevakning och säkerhetsbranschen. Leasing bolag samt närstående. Advokater. 5000 företag DRABBADE.

Jag har varit mitt i smeten! Nu är det verkligen skönt att det sätter igång. Nu vill det verkligen till att sanningen kommer fram, har suttit och läst i helgen ett förundersökningsprotokoll, i denna så har säkerhetschefen på Panaxia skickat in handlingar som inte är korrekta allt framtaget naturligtvis av PWC samt Björn Wallin koncernchefen på Panaxi under denna tid.

Men som tur är så finns det bevis som styrker att saker och ting har gått till på ett annat sätt.

DEN 19/6 2012 lämnades en annan RAPPORT in till Panaxia!!! Den måste lämnas ut nu, Lindahl lämna ifrån dig denna omedelbart. Min gode vän har sökt dig och alla andra på Lindahl samt PWC och deras advokat. Så sorgligt att ni tror att ni kan köra över enskilda människor.

Jag har nu sedan kraschen av Panaxia och Nordisk bevakningstjänst och mina andra bolag förstått att många människor som varit i samma situation, gett upp vissa har gått så långt att dom tagit sitt liv, fick ett sådant svar på min blogg av en kvinna vars man gjort det. Varför ljuger ni?

Nedan kort fattat varför bolagen  ljuger, jag vill ej heller sabotera för åklagare Keränen eller polisen som jobbat med detta under så lång tid här kommer det. Väldigt kortfattat och ej alla bevis.

PWC, denna revisors byrå har felat ända sedan 2007 när vi säljer NBT till Pan Alarm skulle vi inte gjort detta om PWC gjort sitt jobb. 2008 när Pan Alarm säljs till Panaxia likadant här. 2011 När Panaxia bevakning säljs till mitt bolag som hotas av likvidation. Nu finns här detaljerad bevis för deras fatala misstag, ni kan också ställa frågor till REVISORSNÄMNDEN, RN. RN har nu satt tryck på PWC, PWC svarar med nya konstiga saker.

Glöm att PWC vill stå med detta själva, dom gör allt för att rentvå sig, se bara deras utredning, en utredning där dom utreder sig SJÄLVA.

VD slutar plötsligt? Vart tog deras utredare vägen Storbacka?

Foyen, denna advokat som varit med här, har också gjort många dumheter. Vill skriva om dessa men kan inte.

Sparbanken 1826, Bo Bengtssons uttalande i radion talar för sig själv, dom hade kontroll på kontona, gick ifrån en kreditrisk på 250 miljoner ca ner till noll, detta för att tänka på sina kunder. Dom 5000 tusen företagen då? Mina pengar då? Varför gick inte ni till polisen. Åke Ekström jag har en ljudfil några veckor innan där jag vill sälja mina aktier till dig ni var inte intresserade, när Thomas blev häktad var Wallin på mig och sa att nu fanns det ett läge att sälja mina aktier till er. JO för när TG satt häktad med Carolina ville ni ta makten totalt i bolaget och lyfta av det ifrån börsen, har jag fel i detta? Nej. Forex och ni hade kommit överens, detta sa till och med gode Wallin till mig i Täby centrum när han sa till mig att sluta blogga.

Hur är er relation till konkursförvaltaren Lindahl? Ingen spaning ingen aning. Åke Ekström fick plötsligt pension ifrån Sparbanken 1826, undrar hur länge Bo Bengtsson blir kvar?

Glöm att Sparbanken står med detta själva, dessa slåss med näbbar och klår.

Forex.50 miljoner i böter av FI andra gången, städar upp duktigt. Cavalli avgick?

Ni förstår att ovanstående företag och människor har mycket att förlora, jag har förlorat allt och har börjat klättringen uppför , jag har varit mycket sjuk i perioder, det finns läkare som pratat om ett det måste vara ett mirakel att jag står upp idag. Men detta har kostat mig både nära och kära, ekonomiskt ca 30 miljoner kronor.

Ingen i hela världen ville vara i min närhet då det var som värst för mig och jag förstod dom, mitt hat var så starkt emot dessa människor och företag som gjort detta emot mig och mina företag och mina nära och kära. Jag kan inte sätta ord på detta, det är ett rent mirakel att jag inte gjorde något dumt. Detta hat har naturligtvis kanaliserats ut på många olika sätt.

Min räddning är och har alltid varit att detta ska bli en rätsida på detta, jag vill påminna er om att jag har fått kontakt med personer som är närstående till människor som tagit sitt liv när dom hamnat i liknande situationer. När dessa har förlorat allt.

Jag mår idag bra och ”fighten” kommer att fortsätta under en längre period till det förstår jag. Jag kommer aldrig att VIKA ner mig. Ni hade mig på nio men mina vänner var där och ryckte upp mig!

Ser fram emot rättegången, lite personligt blev det nu. Lite rörigt kan tyckas och att undertecknad skriver som han gör, vill bara säga det att jag inte rätt stavar eller sitter och läser igenom bloggen, skriver ifrån hjärtat och det som kommer ur mig, många läsare har jag på denna lilla blogg, flera tusen följer denna blogg nu och det är roligt.

Som vi säger i Skellefteå vi höras och i Piteå samt Lund numera. Nu ser vi fram emot november men oj vad det kommer hända saker innan!

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.