Advokatbyrån Foeyn med dess medarbetare Joakim Sundqvist vad är JÄV!

 

JS[1]

Bild Joakim Sundqvist ifrån Foyens advokatbyrå.

Panaxia har sedan 2006 anlitat advokat sundqvist Foyen advokat byrå, Joakim Sundqvist uppdragsgivare är således Panaxia publik som ägs av mer än tretusen aktieägare.

Advokat Joakim Sundqvist har även företrätt Pan Alarm publik år 2007 vid köpet av Nordisk bevakningstjänst.

Hösten 2008 var Joakim Sundqvist legal rådgivare vid Panaxias köp av Pan Alarm.

Ett antal aktieägare erhöll ej betalning då Panaxia saknade pengar för detta köp.

HIH holding mitt bolag skulle få ca 27 miljoner. Fordran lade Laccord LTD beslag på och använde denna fordran som garanti för osanna fordringar på G4S.

När jag ställer frågor kring denna affär till Björn Wallin som är koncernchef på Panaxia denna tid, han har också varit VD NGM BÖRSEN ska ni komma ihåg mina vänner. Wallin var mycket tydlig angående börsregler och vad ett kontant bud innebär, hans bestämda uppfattning var att jag ej fått betalt, inspelad såklart.

När mitt bolag ställde kravet så försvann naturligtvis Wallin snabbare än en tornado. Advokat Sundqvist ville att jag skulle skriva till styrelsen och säga att jag fått betalt. Thomas hotade med att samarbetet mellan NBT och Panaxia skulle upphöra och då visste jag att NBT sagan skulle få ett snabbt slut.

Jag var fast helt enkelt, denna trio som bestod av Wallin och Sundqvist samt Gravius hade målat in mig i ett hörn. Dom som mer visste om att jag inte fått betalt var styrelseledamot Åke Ekström Sparbanken samt Eklund styrelseordförande och naturligtvis Göran Lundmark ekonomichef en på Panaxia.

Min advokat Johan Molin ställer nu krav på Panaxia på 35 miljoner under denna tidsperiod så sitter Thomas Gravius och Carolina Damos häktade, nu är det en febril aktivitet på att göra mig som en skojare pga av mitt krav det är nu den berömda kvarstadsansökan krivs och lögnerna tar nu aldrig slut detta görs på uppdrag av styrelsen som utser en oberoende expert grupp som består av PWCs Per Storbacka samt Björn Wallin och Stefan Rydholm och Vingesadvokatbyrå, dom tre förstnämnda har fått vetskap om oegentligheterna sedan flera år tillbaka, bevis för detta.

Märkligt nog så hittade man bara oegentligheter emot Gravius och Damos samt skapade lögner kring mig!

När Panaxia går i konkurs så kontaktar jag Sundqvist och ifrågasätter hela Pan Alarm affären, då  kommer han med nya lögner. Sundqvist påstår att Svenska handelsbanken givit ett kredit löfte när Panaxia köper Pan Alarm, jag ringer Handelsbanken men något sådant löfte finns ej, detta är inspelat såklart.

Sundqvist tycker att hela affären är normal……..

Efter detta har jag sökt både PWC samt Foyen men deras strategi är att förhala allt! Jag har nu pratat med varenda advokat och revisor i hela Stockholm som säger att detta är deras strategi.

Jag kommer dock aldrig GE mig!

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.