Ett finasbolag och Panaxia chefer och den förljugna kvarstadsansökan! Läs förhör ifrån ekobrottsmyndigheten.

RydholmWallinHär stjäl Remiums Vd och Panaxias VD mina teckningsoptioner, helt otroligt

Stefan Rydholm fd polis          Björn Wallin fd VD Panaxia     Pär Gransäter fd VD Remium

Jag lägger inte ut bild och text för någon slags hämnd även fast det kan se ut så, det jag har fått utstå som utpekad kriminell i radion var ingen lek, detta är min blogg! Hota inte mig att jag ska sluta jag bara ökar.

Dessa tre män ovan har gjort mitt liv väldigt komplicerat mannen till vänster är Stefan Rydholm han var med och lämnade in den förfalskade kvarstadsansökan med Vinges advokat byrå samt mannen till höger om honom Björn Wallin VD Panaxia. Mannen längst ut till höger var den förra VD på Remium. I förhörsprotokoll med Pär kan man läsa där han och Thomas Gravius häcklar och bespottar mig samt Nordiskbevakningstjänst. Dom kallar Nordiskbevakningstjänst för Bevattningstjänst och flera av personalen på Remium använder samma vokabulär man kan också läsa hur dessa två herrar kommer överens om att stjäla mina teckningsoptioner. Här vid denna tidpunkt så är Gransäter VD på ett finansbolag i Stockholm och kommer överens med en annan VD på ett börsbolag som behandlar bolaget som en enskild firma.

Underlaget som Stefan Rydholm och Björn Wallin lämnar till Attunda tingsrätt är undermåligt det vet alla nu till och med Barak Obama. Nu till saken alla dom riktiga uppgifterna fick dom  av min kollega detta erkänner Göran Lundmark ekonomichef Panaxia, detta resulterar i att jag hamnar i radion och att mitt namn flyger över hela Stockholm så att min telefon brinner den glöder inte bara.

Hur kan det då komma sig att Wallin i nya förhör fortsätter att ljuga om dom felinsättningar som görs på Nordiskbevakningstjänst konto som sedermera går över till Remiums konto på Swedbank som ägs av Thomas Gravius inte AV UNDERTECKNAD HÅKAN ISAKSSON. 6,7 miljoner går alltså in på GRAVIUS konto inte mitt. Alla i min närhet har lidit skada av detta, jag har inte ens fått en ursäkt, för att citera Stefan Rydholm vad han sa till min kollega. – Jag jobbar för Thomas. Fel Rydholm du jobbar för aktieägarna och du ska jobba på ett sådant sätt att du ska följa SVEA RIKETS LAGAR punkt slut. Fortsättningsvis i förhören kan vi följa hur dom börjar skylla på varandra i Panaxias ledning nu finns ingen skrift avseende Rydholm men det kommer väl. I förhören som finns att hämta på Stockholmstingsrätt så börjar också Carolina Damos att svamla om dessa mynt pengar som går till Nordiskbevakningstjänst, hon skyller på dom anställda att dom yrar på, mycket fult att skylla på personalen jag tror att jag aldrig har gjort det under dom åren jag varit verksam sedan 1997 fegt, himla fegt.

Dom 1,7 miljonerna som Europark sätter i på vårt konto kan tyckas vara märkligt men nu har det visats sig att det var naturligt då dom tydligen använt det kontot tidigare, men det som är märkligt är att Björn Wallin skickar ett mail till vår ekonomichef och ber henne sätta in dessa på Gravius konto på Remium. Borde inte Remium reagera på dessa transaktioner? Penningtvätt blev en hård lag då terror planen åkte in i Twin Towers New York.

Så alla förhör med dessa finns i Stockholmstingsrätt, personal ifrån Remium, personal ifrån Panaxia, samt stor ägarna på Panaxia. Ska försöka ladda upp dessa samt kvarstadsansökan inom kort.

Vi höras som man säger i Skellefteå numera också Piteå.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.