Att lura killar som jobbat med säkerhet i ca 30 år var lite korkat gjort! Vi jagar nu och jakten artar sig.

Hej på er alla tjuvar!

Panaxia och dessa människor och företag som lurade mig och min kollega förstod nog inte vad som skulle hända då man lurade oss, visste dom det skulle varken jag eller min kollega levt idag. Detta är jag helt övertygad om. Vi kommer aldrig ge oss och det bästa av allt, vi börjar få rejält med upp backning nu också.

För min egna del så hoppades man på att jag aldrig skulle resa på mig efter smällen 2009, våren. Men det gjorde jag. Nog om detta. När Panaxias advokat ifrån Foyen var med om affären 2007 så satt vi på Wistrands advokatbyrå. Vi fortsätter att kalla honom F, F var vid detta tillfälle ensam kvar till slut, vi väntade på att pengar skulle komma oss tillhanda. Pengarna verkade ha stannat i systemet.. det tog lång tid. Men dom kom till slut.

Redan här borde mina varningsklockor ha ringt. Men tyvärr jag visste inte mycket då om personerna bakom Panaxia, visst hade jag gjort min hemläxa men det fanns två läger om pattrasket på Panaxia, ena sidan som sa att det var bra folk och en andra sida som sa tvärtom.

När F satt där på Wistrands så kommer jag ihåg att han ansåg att Pan Alarm var ett enastående bolag och hade all framtid att kunna gräva guld. Dumjäveln, visste mycket väl att aktien var skit i Pan Alarm. Han visste mycket väl om att skiten var uppblåst med falska siffror, detta visste också självklart ekonomi chefen och PWC också.

F har också varit Panaxias advokat under en längre tid men F lärde känna dessa skurkar redan 2003 då man hade lekstuga med ett företag som heter cash guard, där var herr Eklund som var styrelse ordförande i Panaxia samt Mats Lövgren som pysslat med ful affärer så länge ögat kan nå.

Så var trion var född advokat F och dessa herrar kom då i kontakt med herr Gravius och nästa resa kunde då starta, STRICT var nu ett faktum och nu började ful affärerna snurra på rejält, allt med advokat F kännedom.

När Pan Alarm säljs 2008 VET advokat F att det inte finns pengar för detta, likförbannat säger han i ett telefonsamtal till mig att Svenska handelsbanken var garant för affären, några samtal med ordförande Eklund som förnekar detta gör mig brydd så jag ringer Svenska handelsbanken och dom säger naturligtvis att dom inte var garant för affären.

ÄNDÅ var advokat F legal rådgivare, jag vågar naturligtvis inte släppa på allt vi. Dessa krafter vi har emot oss har varit stora inte enkelt när man blir ombedd att sluta blogga och sedan hot och sedan försöker man ”kracka” bloggen. Här är också dom berömda aporna ifrån XYZ gänget med förvisso, dom försökte ta hårdisken ifrån Polen. Dårar.

Foyen borde göra detta rätta och sparka F och sedan göra rätt för sig, nu är det så skönt att man har fått energin tillbaka och att dom kriminella lämnat så många spår efter sig så att det kommer bli en rätsida på detta också.

Men advokat F får det nog svårt.

Ha det gott! Som vi säger i Skellefteå samt nu också Piteå, smaklig måltid. Ni som jobbar åt TJUVARNA, säg upp er.

PS i Skellefteå tillverkar man SQS väskor samt IEG gruvor och andra små industrier som tillhörde Strict.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.