Kriminell Obligation samt ruttna äpplen ifrån Panaxia, då kan man lura rika svenska pensionärer. Fy faan!

Jag var mitt uppe i en obligationsskandal. Riktiga skurkar och lite mindre skurkar och en fantastiskt sjuk teater som är spelad av riktiga teater APOR. Nedan ska jag försöka beskriva delar av denna otroliga historia som skulle göra dom bästa filmmanusförfattarna grön av avund. Smaklig måltid, här börjar den.

Vad är en obligation då? Detta är en helt suveränt bra sak om man bygger obligationen i ett ärligt syfte och att man har kundskapen att göra det.

Obligationer är ett skuldebrev som berättigar innehavaren att få ränta och amortering. Köper du en obligation har du i praktiken lånat ut pengar till exempel stat, kommun, ett företag eller ett hypoteksinstitut.

När du köper obligationer ska du få ett skriftligt avtal där det bland annat finns:

  • beskrivning av obligationen      (relevant identifikationskod för aktiemarknaden),
  • det nominella värdet,
  • utgåvans antal,
  • löptiden,
  • eventuella säkerheter som      används i händelse av utebliven betalning från utgivaren,
  • återlösenrätt eller privilegier      (förtida återbetalningsprocedur).

Så långt är ju allt bra, om det har gått till på detta sätt men nu kommer min historia. När undertecknad d.v.s. jag skulle köpa tillbaka sitt gamla företag så hade jag ingen aning om att den dåvarande chefen på Panaxia var inblandad i detta, han hade ju satts dit för att dom nya ägarna i Panaxia ville ha det så. Jag var glad igen och trodde dessutom att jag skulle kunna få igen delar av den köpeskillingen som jag inte fick år 2008, vi hade dessutom fört sådana diskussioner för han sa att han trodde på mig och han tyckte dessutom företrädare var opålitlig.

Nu skulle herr Isaksson få köpa tillbaka sitt gamla bolag och han skulle dessutom få tillbaka pengar!

Men hur ska då detta gå till? Jag måste få ihop 30 miljoner, kunde inte direkt gå till banken och säga att får jag låna 30 miljoner.

Så jag och herr koncernchef satt då och funderade, det jag då inte visste var att han var en del av det hela och att han sedermera skulle och gör allt för ”nita” dit mig. Mina tankar och funderingar kring detta gick raka vägen in i skurk nästet. Vad säger man? Smaklig måltid mina herrar. Vi åkte runt till banker och han visade upp något till banker och investerare som han kallar för en ”profomabalans” för dessa, jag hakade på och tyckte att det lät bra, jag har gått två år i en plastpåse. Fotbollsgymnasiet i Sundsvall. Jag gillar idrott och säkerhet, tycker inte ens jag har tillräckligt med hjärnkraft för min deklaration.

Helt plötsligt så dyker en hand ner ifrån det blå och ner kommer då två gentlemän som berättar för mig hur vi ska göra för att få loss NBT, jag väljer att kalla det för NBT för vid denna tidpunkt heter det Panaxia bevakning. Jag springer då raka vägen ända till Lintaverken i Bromma.

Förhandlingarna börjar och affären görs upp med vetskap AV PWC revisorer samt den legala rådgivaren ifrån första affären FOYENs advokat byrå. Han var med 2008 då jag inte fick några pengar.

Hursomhelst jag var ju i trygga famnar, dels ifrån dessa herrar som kom ifrån det blå och dels ifrån den nya koncernchefen och hans fantastiska PROFORMABALANS d.v.s. hur bra NBT var. Visste inte då vi detta tillfälle hur idiotiskt PWC hade handlat i denna affär 2008. Herrarna som kom ifrån det blå heter vid detta tillfälle Nordiskkapitalförvaltning sedan blev dom av med tillstånden ifrån finansinspektionen, då namnändrade man till XYZ fiskaregatan. Tjoho! Trygga famnar, snacka om blåst.

Jag vägrar att skriva på faställelse intyget till bolagsverket för jag får inte ut dom handlingar jag vill få avseende NBT, jag vet inte då att detta kommer också bli min räddning. DÅRARNA förfalskar detta och skickar in det.

Hur som med falska siffror ifrån Panaxia samt Nordiskkapitalförvaltning så börjar nu showen, där på scenen står jag nu och vill få in pengar ifrån rika investerare som vill bli ännu mera rikare. Jag står nu uppe på scenen och talar om hur bra detta kommer att. Showen blir så bra att jag blir in applåderad.

JAG vet nämligen att med ett rätt säkerhetskoncept så kan man ta väldigt stora marknadsandelar. Ska inte gå in på detta här.

Pengarna fullkomligt rullar nu in. Men jag börjar nu också ana att något är fel, jag får ju inte ut dom siffror jag blivit lovad av KONCERNCHEFEN samt EKONOMICHEFEN.

Jag blir ännu mera stressad och blir lovad av XYZ att få stöttning, för nu fullkomligt käkar Panaxia folk upp mig inifrån också, dom håller ju på att starta upp ett nytt bevakningsbolag dessutom.

Vid detta lag har jag INGEN att vända mig till.

Vi har möten på möten med Panaxia folk. XYZ gänget har slängt in en egen ekonomichef som ska stötta mig men det blir ännu värre jag vet inte att han vid detta laget är en kriminell dåre, som ska bara få ut så mycket pengar det går.

Jag sitter på styrelsemöten med falska siffror ifrån denna kille, snacka om ha på sig både dumstrut och en näsa som bara växer och växer utan att jag vet om det. Ekonomichefen, han ifrån XYZ gänget måste ha njutit, jag spelade dom rätt i händerna. Dom var nu vid detta lag allierade med Panaxia ovanför mitt huvud.

Hur som helst båten börjar nu att sjunka och XYZ börjar sakta röra sig bort ifrån det sjunkande skeppet NBT. Det ända som kan rädda detta nu var att vi skulle få börja jobba som underleverantör åt Panaxia. Trodde jag.

Men då dyker en ny herre upp, jag ska återkomma till honom som vill göra NBT till ett internationellt bolag och göra en ny obligation och dra in ännu mera pengar.

Han kan detta med OBLIGATIONER.

JAG lovar att återkomma till den herren. Låt oss kasta oss tillbaka i denna historia lite. Redan innan starten av NBT så hade vi inte en chans. Följande som visste detta var.

  • Chef Panaxia.
  • Chef Panaxia bevakning. Proforma hjälten.
  • Ekonomichefen.
  • Samt dom som suttit häktade, häktade.

Samt att PWC har gjort väldigt GROVA fel, kan tyvärr inte ta upp detta här men jag kan säga att dom var revisorer i båda bolagen då affären gjordes upp och nu förstår jag att när vi letat bevis att jag hade inte ens laglig rätt att köpa bolaget ens. Hur är detta möjligt?

Så har vi naturligtvis FOYEN advokatbyrå, orkar inte skriva mer om den legala rådgivaren.

När den stora bomben kom att Panaxia var borta och att man visste att NBT skulle dyka under så börjar nästa historia.

Tack alla som stöttat mig! Nästa blogg, ojojoj.

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.