Jag ger upp! Jag lägger ner allt, ni är för stora att processa emot, grattis ni är vinnarna, så kan det se ut.

Hej,
Detta är ett mycket vanligt scenario i svenskt näringsliv när det gäller konflikter. Den lilla människan pallar inte hur mycket som helst, är det värt att offra nära och kära? Man går runt och ältar saker och ting till förbannelse, folk i ens omgivning orkar inte stå ut med en. Personen ifråga likväl som jag tar till andra metoder för att dämpa sin ångest och oro, detta skapar splittringar i familjen m.m.

I det stora företaget så har man resurser, man har kundskapen och pengarna för att driva processer. I nio fall av tio så har man varit i en sådan situation tidigare och då har man kundskapen hur man ska driva just detta Case. Så nu har man herr Isaksson på kroken och det är bara att hala ner han till hajarna tänker man, han är slut nu han orkar inte längre.

Problemet är för dessa företag som jag bloggat om tidigare är att jag har tappat ALLT och rest mig på nio nu, jag har inget kvar att förlora. Så för mig blev det ett ganska enkelt val, dö eller kämpa vidare. Ganska hårda ord men så var det jag blev räddad i sista minuten av en god vän. Detta låter nu väldigt dramatiskt men så var det, det var vägen ner i skiten som var jobbigt, jag hade en sju helvetes massa föreställningar om saker och ting som inte var sanna. Men när min värld rasades samman så föll jag ifrån våning tre till botten planet. Jag hade nämligen i ett 12 våningshus stannat upp två gånger i raset.

Det man glömmer bort i dom stora företagen är att dom är också uppbyggda av människor och deras värderingar,
Alltså den mänskliga faktorn avgör hur saker och ting kommer att bli. När vi sålde bolaget Pan Alarm till Panaxia så skulle jag fått betalt, ca 26 miljoner. Alla som följt bloggarna vet hur det gick till så den historien behöver inte upprepas utan 99 % av alla som jag pratat med tycker att det är konstigt att ej betalning erlagts. Alla anser detta. Nu ska jag inte avslöja detaljer kring historien men man påstår i alla fall att jag fått betalt genom hus i Grekland och 11 miljoner Panaxia aktier, detta drar man upp när det passar. Detta är nonsens, ett kontant bud är ett kontant bud inget annat.

Dom som är inblandade i denna affär är Panxias styrelse, Foyens advokat byrå legal rådgivare, PWC och ekonomichef.

För att ta DÖD på mig och min fordran så måste man skita ner mig med grundarna på Panaxia, så föds nu kvarstadsansökan. Kvarstadsansökan är och kommer förbli den mest undermåliga som någonsin presterats av en advokat byrå och dessa lakejer som varit inblandade. Lögn på lögn körs nu ut i media där jag målas upp som en kriminell person, hur ska jag kunna få upprättelse nu? Jag säljer bevakning och säkerhetslösningar till människor och målas ut i media som om jag vore kriminell!

Komplicerat? Ja detta är en invecklad historia. Nu tycker vissa personer lägg ner detta och gå vidare i livet, det är inte värt att du håller på och lägger ner energi på detta, nu är det inte så enkelt mina vänner, jag kan inte lägga ner detta, jag har gjort ett val. Valet stod om jag skulle DÖ eller fortsätta kämpa!

Jag har gjort mitt val, jag har inget kvar och det finns företag därute som har gjort fel, stora fel. Dessa personer och företag måste göra rätt för sig. Sedan kan jag lägga detta bakom mig. När man har som jag stirrat helvetet rakt in i ögat och fallit så djupt som jag gjort och gör en vändning då mina vänner så är inget jobbigt längre för mig.

Så svar till er som vill att jag ska sluta blogga, sluta läs. Detta är en uppmaning till er som vill göra rätt för er, visa i handling istället för att uppmana mig att sluta blogga.

Däremot så lovar jag att ändra eller ta bort rena felskrivningar, hade ett samtal idag där en person känner sig utpekad. Jag lovar att jag ska gå igenom mtrl igen och jag kommer då i sådana fall ta bort eller ändra detta.

Som sagt jag vet inte om jag ska ta det som ett hot ifrån er att jag ska sluta blogga men vi kan ju ha en röstning i min lilla värld, där jag är Kim- Jung så den röstningen är given, Advokat byrån och revisionsbyrån detta är inget hot utan ett löfte.Vi kommer aldrig ge oss! Låt oss sätta oss ner, varför fegar ni ut?

Som vi säger i Skellefteå där dom har bra revisorer, smaklig måltid. Vi hörs alla läsare, tack för att ni vill att jag fortsätter. Tack och fortsätt hör av er. Kommer bli en annan inriktning snart, granskning av vår kära säkerhetsbransch och myndigheter. Där ingår undertecknad.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.