Panaxia och Nordiskbevakningstjänst:s konkursförvaltare, upp till bevis!

Hej alla!
Etablissemanget börjar ställas emot väggen!
Konkursförvaltarna har ett enormt ansvar, min konkursförvaltare i HIH holding också, dessa förvaltare ska utreda och lämna vidare till polisen, eller rättare sagt dom ska lämna vidare saker till ekobrottsmyndigheten när dom misstänker BROTT.
Revisorer! PWC återigen måste jag gå på dessa, varför gick ni inte till polisen? Varför väljer ni att gå till polisen med saker som inte ens är sanna.

Varför lämnades kvarstadsansökan till Attunatingsrätt in på det viset?

Hörde på stan eller rättare sagt ett rykte går att ni tycker att det var jobbigt att hamna i radion, Sverige är ett litet land i dessa sammanhang, alla har någon koppling hit eller dit. För några bloggar sedan så skrev jag om varumärket hur viktigt det är och att man måste göra rätt för sig.

Jag har varit med på tv och i radio samt tidningar, svarat på frågor m.m. Om ni hade hamnat i radion och om det varit felaktigt så hade ni replikerat DIREKT. När jag var i radion angående kvarstadsansökan så var det ni som gav underlaget så att det hamnade i radion, varför? Det var ju inte så att ni ringde upp mig och frågade om saker.

Nordkorea! Detta land har en mer öppen attityd en detta.

Företaget måste vara ärligt och företaget byggs av dom människorna som är där och den kulturen byggs av dessa människor. Ett jätte grattis till Foyen här och den legala rådgivare som var med i affären Pan Alarm då Panaxia inte hade pengar att köpa för, detta är inte speciellt bra varumärkesbyggande, dessutom så ska personen ifråga vara expert inom området säkerhet. Det är så jag mår illa.

När det gäller mitt varumärke eller mig själv så börjar det vända! Men när det gäller kvarstadsansökan och Panaxia så kommer jag få leva med detta under en väldigt lång tid framöver. I den profession som jag har så har ni skadat mig. Nog om detta.
Frågan är nu om konkursförvaltare samt deras utredare som är revisorer orkar med att vara 100 % procent ärliga i alla deras uppfattningar om hur saker och ting är, det är en komplex historia detta och den innehåller många olika delar. Att utreda kollegor måste vara jobbigt, men i denna historia så måste nu utredningen vara sanningsenlig.

Att den lilla människan blir hörd också och att inte PWC eller någon annan större aktör kan lägga en våt trasa över detta.

Men att granska om Foyen gjort eller om PWC gjort rätt kan inte vara speciellt svårt.

Det är självklart så att jag har berättat min historia för jurister och advokater som jag känner, jag har också bollat frågan om WPC:s agerande med revisorer. Jag har försökt komma på möte med både Foyen och PWC men dom struntar helt enkelt i mig. Jag blir ledsen och bestört över deras agerande.

Vad skönt att revisionsnämnden börjar agera! PWC kan inte hålla på att utreda sig själva. Eller?
Jag vill träffa företrädare för Foyen samt PWC och få svar på mina frågor, enkla frågor, varför vill ni inte? Vad är ni rädda för? Jag har nu sökt er under en lång tid, Sparbanken 1826 representant har fått pension lagom till slutspelet, undrar varför?
Håkan, Vi kommer aldrig ge oss!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.