Konkursförvaltare! Vad händer med era rapporter? EBM sitter och väntar.

Hej Alla,
Jag lyssnade på radion morse och jag hoppas att PWC gjorde likadant eller gör, som sagt jag är en morgon pigg människa. Radion dundrade ut att denna fadäs kunde stoppats för länge sedan d.v.s. cancern i Panaxia.

Jag vet nu att den hade kunnat stoppas mycket tidigare, tidigare då vi sålde Pan Alarm. Det som inte kommer fram här är den legala rådgivaren Foyen kunde stoppat detta elände mycket tidigare och framför allt inte varit med och lurat oss i affären.

Mina vänner, dom hade inga pengar att betala oss med och det visste alla inblandade parter.
Det kan tyckas att jag blir tjatig i denna fråga men det blir också mera påtagligt att höra detta i radion, att höra någon annan göra en bedömning, en objektiv källa som professorn i ekonomi t.ex. Som sagt vi kommer aldrig GE oss!
Varför advokatbyrån Foyen samt PWC eller Sparbanken 1826 undviker allt och alla är inte så konstigt.

Vad dessa ovanstående företag nu kommer att göra vet inte jag men en sak vet jag dessa företag är skyldiga och dom ska betala. Det kommer mer bevis i denna härva! När en människa eller ett företag blir pressat så kommer beskyllningar hagla till höger och vänster och till slut som det gör nu så kommer sanningen snart att krypa fram.
Konkursförvaltarna tar lång tid på sig alldeles för lång, men vad vet jag om detta? Ganska mycket. Men som med allt, jobbigt att höra sanningar, speciellt när man har fel. Oj vad ont det gör i mig då jag har fel i en fråga och trott att jag haft rätt, det gör ont. Men det är skönt att erkänna och gå vidare.

Jag tror att det var Abraham Lincoln som sade att ger du mig sex timmar att hugga ner ett träd så kommer jag slipa yxan i fyra timmar.

Men ska det ta så här lång tid? Det måste vara jobbigt att granska sina kollegor, vad jag också förstår så slutade en chef på EBM och började en ny karriär på PWC, jag kan ha fel här. I den privata sektorn så finns anställningsavtal att när man har en hög befattning så får man inte direkt gå till en konkurrent man sätts i karantän ett till tre år. Jag vet inte, nu spekulerar jag bara. När jag skriver eller säger tror så tror jag när jag skriver vet så vet jag.

Jag kan förstå att konkursförvaltaren har mycket att göra och det ska benas upp saker och ting här och där. Men nu är det dags att gasa på lite. Samordningseffekter mellan dom olika konkursförvaltarna vet jag inget om men det borde ju finnas, hör ni något på stan om detta så kan ni slå en signal det går bra också att höra av sig på min blogg. Många gör det nu, tro mig.

Allt är inte sant som kommer in på bloggen ifrån människor som hör av sig, men mycket är. Det är också många nya anonyma tips, förstår att program som efterlyst kan sändas säsong efter säsong. Jag förstår också varför vår kära polis professor uppmanar folk att höra av sig.
Nu hoppas jag att min radio kommer att funka hela dagen samt att jag inte får några ”vulkan” mail i min mail låda.

Vi höras som man säger i Skellefteå, har hör att dom har bra revisorer där! Ni vet sådana som polisanmäler…
Vi kommer aldrig vika ner oss. Vill passa på och skicka en hälsning till en kollega och gammal vän, bra jobbat! Fortsätt hör av er.

Håkan, Ha en skön Påsk!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.