Tänker ni på den lilla människan och företaget? Sparbanken 1826 och PWC, gör ni det?

Hej,
Det är många som skriver till mig och undrar vad som händer med Panaxia härvan och jag förstår dom. Det jag har förstått så är det många människor och företag som står som frågetecken i denna härva.

Jag pratar då om människor och företag som verkligen varit med och blivit blåsta! Jag slukar allt som massmedia skriver i denna härva, men det kan inte vara lätt för en ordningsvakt i tunnelbanan som inte har tillgång till Dagens Industri där en journalist Rex skriver om konkursförvaltaren i Panaxia och sedan förstå vad Rex skriver om.

Eller när Sydsvenskan skriver om Sparbankens 1826 VD Bengtsson vad han gjort för att rädda deras kunder. Bengtsson beskrivs som en hjälte i denna tidning. När man läser artikeln så kan man läsa t.ex. att han arbetar väldigt sent och ofta in på kvällarna och mellan raderna hur synd det är om banken som dragits in i denna skandal, men Sparbanken 1826 har lärt sig av sina tidigare misstag och på så vis så får Bengtsson stopp på detta och kan rädda deras kunder ur dödens käftar.

Bengtsson är en hyvens kille ifrån landet och har aldrig vetat om något kring detta. Lögn på lögn, jag kan slå vad om att Bengtsson och denna journalist gick i plugget ihop och har ätit mammas hemgjorda våfflor i Astrid Lindgrens värld.
Sparbanken 1826 visste hur det var ställt med Panaxia samt PWC och dom ekonomiansvariga på Panaxia, sist men inte minst Foyens advokatbyrå den legala rådgivare.

Året var 2008, 8 december. Då klubbas det igenom på Pan Alarm och Panaxias bolagstämma att man köper Pan Alarm, legal rådgivare FOYENS advokatbyrå. Ingen betalning till mig eller min kollega. Kontant bud. Hallå! Det finns bevis.
Nej mina vänner det är inte lätt för en vanlig svensk att hänga med i dessa turer men det trista är att informationsflödet för alla dessa normala människor inte finns.

Det är 5000 företag, arbetslösa väktare samt ordningsvakter och transportörer samt deras familjer och anhöriga har drabbats hårt, vilka och vem skriver om dessa människor? Ingen bryr sig!
Bengtsson när du drog ur proppen vad tänkte du på? Förutom att du tänkte på dina grannar och skolkamrater, visste du då vad du gjorde?
Om du nu förstod hur detta skulle drabba vanliga människor, skulle du då inte åkt till Stockholm och varit med i tv soffan och berättat vad som gick snett? Varför tysta ner det hela? Har du gjort upp med Forex? Har du gjort upp med Handelsbanken?
Om nu bankerna gjort upp i det tysta, hur ska då den enskilda näringsidkaren få betalt eller undertecknad? Ni kan gärna replikera och fråga hur mycket jag visste, jag mörkar inget! Under hela denna period ifrån 2010 då min kollega satte när foten så finns det mail som påvisar att ni och alla andra med ekonomiskt ansvar och undertecknad visste. Vi stod på oss, vi fick inget gehör.
Den lilla människan och företaget som inte läser Dagens Industri eller någon annan facktidning, dessa människor som i mina ögon är dom riktiga hjältarna som går till sitt arbete varje dag för att ”gneta” ihop sina pengar på ett ärligt sätt, tänker ni på dessa vardagshjältar? PWC och Sparbankerna, vad ska jag säga till dessa människor som skriver till mig på denna blogg?

För sju månader sedan orkade jag inte ens köpa mjölk för att jag var slut, jag hade då under en väldigt lång tid tagit emot samtal ifrån människor som blivit drabbade, detta gjorde jag trots att jag fått sparken ifrån Nordiskbevakningstjänst, det bolag som ni lyckades lura på mig när ni innan hade förstört det.
Hur många samtal har ni på Sparbanken 1826 tagit emot?

Ni kommer aldrig att komma undan detta, tro mig. Den ruskigt dåliga reklam ni nu drar på er kommer att kosta och den har kostat er massor och som vanligt måste jag skriva, sist men inte minst Foyensadvokat byrå, det fanns en vulkan på Island den var inte stor men den fick all flyg i världen att stanna upp. Kom igen och ge oss ett svar!
Vi höras som man säger i Skellefteå.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.