Häktade chefer på Panaxia! Då blir säkerhetschef samt koncernchef kriminella!

Hej,
Jag lovade att skriva om personer som lögnaktigt skickade in felaktiga uppgifter om mig och mitt bolag till Attunda tingsrätt, jag lovade då också att ”droppa” ljudfiler. Problemet är att det har dykt upp ännu mera saker sedan dess, men en sak är säker jag var ute i radion igår, en journalist som följt detta noggrant och som jag måste medge har många rätt är Barish Kayan på radio Stockholm. Han och jag har väl inte varit ”bästa” vänner om jag säger så. Det som kom ut i radion igår var bra, sakligt och byggde på fakta.

Varför jag tjatar om Attunda tingsrätt är att den berättar så mycket hur konstig denna historia är, det börjar med att grundarna till Panaxia blir häktade. Dom blir häktade för något som är utanför Panaxia. Då passar man på att förbereda sig för att sparka ut dom en gång för alla. Koncernchefen med säkerhetschefen börjar då bedriva en intern jakt på människor som är kriminella i Panaxia, man går på allt och alla. Jag har pratat med många om detta.

Nu ska här vår städas tänker dessa pojkar, detta sker också. Den förre detta polisen samt Koncernchefen börjar nu vända på stenarna inom den enorma byggnaden, Linta verket är stort. När dom börjar i receptionen och ska gå uppför trappan inser dom att dom står i skiten SJÄLVA! Nu måste vi börja klä om granen och det är fort tänker man.

Koncernchefen ska nu tillsammans med den något mindre begåvade fd polisen inom ekonomifrågor göra en kvarstadsansökan tillsammans med PWC samt Vinge Advokatfirma. I ljudfilerna jag har lägger man skulden på advokatfirman Vinge som hjälpt dom. Hur är detta möjligt?

I telefonsamtalen framkommer det tydligt att det är just dessa herrar som har tagit fram underlagen som lämnats in, den mindre begåvade fd polisen ringer till mig ett flertal gånger och påstår att jag har gjort många affärer med grundaren till Panaxia, jag säger att så är inte fallet och försöker förklara för honom den sanna versionen, men han står på sig. Jag skiter fullkomligt i detta och tänker att nu har AB sega råttans säkerhetsansvarige slagit till igen. Men det jag inte fattar då, är att dom håller på att lägga sin egna story! Nedan kommer en sann version på vad som har hänt avseende denna historia och dom som inte är klara i ”knoppen” gå och lägg er ta ett varmt bad ät ordentligt sedan läs.

Dom nya ägarna Forex och Sparbanken vill ha bort grundaren för Panaxia enligt koncernchefen detta har han själv berättat för mig och sedan finns det naturligtvis bevis för mina påståenden. Nu sitter grundarna inom lås och bom. Alla börjar naturligvis springa runt som yra höns, detta såg jag med egna ögon. Nu gäller det att smida medan järnet är varmt. Det man bland annat påstår i kvarstadsansökan är att jag vänt mig om till Panaxia för att låna 5 miljoner, alltså HIH holding. Detta är naturligtvis falskt.
1,7 miljoner kronor förs över till Nordiskbevakningstjänst ifrån ett företag som heter Europark en Panaxia kund. Jag ringer nu till Koncernchefen och berättar om denna insättning på vårt konto, han lovar att återkomma kring detta. Jag sitter nu i min bil på väg till Göteborg, han återkommer till mig med ett Swedbankskonto nummer som pengarna ska föras över till. Detta är inget märkligt i sig, Panaxia har ett Swedbankskonto. Det som händer är följande att det kommer in ytterligare 5 miljoner på Nordiskbevakningstjänst konto, det blir en upprepning av samma procedur som ovan, hon som arbetade med ekonomiska frågor hos oss gjorde som helst inga transaktioner utan underlag. Detta blir nu min räddning.

Inan denna period hade jag redan beslutat mig för att försätta mitt bolag HIH holding i konkurs. Den ekonomiska situationen som var i HIH holding var katastrofal. Den ekonomiska situationen i HIH var därför att jag ALDRIG fått betalt för mina Panalarm aktier 2008. Detta var ett bekymmer för andra människor om jag skulle försätta bolaget i konkurs, då skulle min fordran om ca 30 miljoner komma upp som jag hade på Panaxia. Jag har här ett telefonsamtal med den legala rådgivaren för affären.

Nu är det så att det gick 6,7 miljoner sammanlagt till Swedbankskonto, hos Remium. Detta konto disponerades inte av undertecknad. I radion så utrycker man det så att det är jag som vill ha ett lån, detta är absurt, HIH holding har nu en skuld till kronofogde myndigheten på 4,3 miljoner och det är det belopp som sedan körs över till HIH holding, dock inte från Nordisk Bevakningstjänst eller Panaxia,

4,3 miljoner förs över til kronofogden utan min vetskap, denna transaktion har inget med ovanstående historia att göra och inget olagligt sker.
Dessa pengar förs över från den som disponerar kontot dom aktuella 6,7 miljoner förts över till. Man vill få det hela att se ut som jag skulle vara den skyldige. Sedan att alla pengar som förs ut osv sammanfaller med mitt bolag och den fordran likaså som HIH holding har på Panaxia gör historien mycket mer komplex. Dessa saker gör man nu för att skydda sig själva samt att nu kan man passa på och försöka kleta in HIH holding i denna historia.

Åter till Koncernchef och säkerhetschefen, dom åker i maj över östersjön för att träffa min gamla partner för att få hjälp med alla dessa utredningar som pågår. Han har redan i mars kontaktat Panaxias styresle angående oegentligheter i Panaxia samt att han vill ha reglerat de pengar han inte fick ut när han sålde sina aktier i Panalarm till Panaxia 2008

Min gamla partner bekräftar min historia för dessa herrar vid detta möte i Tallinn men även för PWC vid möte i Stockholm veckan därpå. Innan Panaxia lämnar in kvarstadsansökan får dessutom samtliga berörda i detta ett omfattande materiell inklusive transaktioner och omfattande brister i Panaxia kontanthantering och andra olagligheter i och runt dessa Panaxia härvor av min tidigare partner.
Det som är så otroligt osmakligt är att brott begås och man utreder sig själv och dessutom så ser man till att historien passar dom själva. I en sådan här situation som uppstår så är man lojal emot Svea Rikes lag inget annat, det är underförstått att man i denna historia jobbade för sig själva och försöka få fram syndabockar och jag var en utav dom. Ni som orkat läsa över dessa tusen ord och samtidigt förstått förstår hur galet detta är.

Forsättning kommer nu avseende Foyens advokat byrå som var legal rådgivare i affären då Panaxia köpte Panalarm då inte undertecknad och min partner fick betalt. Där mina vänner har det gjorts fel må ni tro. Nu hoppas jag till sist att Koncernchefen och säkerhetschefen erkänner sina fel och rättar till dom annars har dom uppgett falska uppgifter och det är inte bra för dom, samtidigt hoppas jag att Foyen och PWC kommer fram och tar tjuren vid hornen, det är dags nu! Gå in i och lyssna på radio länken.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5377

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.