Vakten är ett komplement till polisen, så ser allmänheten på det.Klart ordningsvakterna gör skillnad! Bara vi slipper se bilarna på gångvägar – ut och dra ”sula”. Om jag nu arbetade i city sthlm så skulle statistik öka på både det ena och andra men är det inte tryggheten vi vill åt?

Ordningsvakterna kommer behövas och de kommer inte försvinna, så är det bara ni behöver inte vara oroliga. Vi måste i vår bransch tänka om och tänka nytt – branschen hamnade i en jobbig situation när mani en helt galen upphandling började köpa ordningsvakter så som det vore att gå till en bankomat. Redan innan var personalläget ansträngt och kvaliten var svajig i Stockholms området. De icke kunniga blandar också ihop de olika vakt kategorierna, väktare – ordningsvakter- skyddsvakter m.m. Ser också med djup oro på uppköpare när det gäller LOU upphandlingar, många har dålig kunskap om våran bransch. Nu får vi hoppas att våra stadsdelsnämnder tar detta på allvar.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.