Kö tider till sitt fängelsestraff är orimligt! Privatisering nu – det finns många fina och bra lösningar på detta. Prata inte ”strunt” nu.

Så är det och skrivet om detta tidigare. Kö tider!? Gör du något dumt så ska du in på direkten och inget snack om detta. Känner många som tillbringat tid och känner också människor som väntat på att inställa sig. Det var inte längesedan som jag hade med en återfallsförbrytare att göra. En liten men blev en trist och farlig historia. Det kunde ha slutat illa för många inblandade.

Polisen har flaggat om detta länge nu. Dags att agera mina vänner.

Hade man burat in personen direkt så hade Sverige sluppit en jävla massa tjafs. Små återfalls förbrytare ställer till det för alla och då menar jag alla – de som är högre upp i näringskedjan deras värld ser också ner på dessa klåpare som drar på sig strålkastarna i onödan betes fiskar gör bara så att det blir oroligt i de lugnare vattnen.

Det finns mängder med tomma hus som kan göras om ett exempel är gamla kaserner m.m. Alternativet är också att hyra in sig i andra länder.

Själv anser jag att vi ska på direkten få driva fängelser privat.

Ha det godare

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.