Vi som har våra yrken som hobby blir ofta bäst – så är det bara. När jag vaknar och åker till arbetet så gör jag det med ett leende på läpparna och en ny målsättning varje dag. För mig är det enkelt. Då blir man bäst.

Jag träffade en politiker nu på morgonen och diskuterade integrationsfrågor i söderort – fantastik människa! Brann i ögonen på honom. Man såg att han ville fram och förändra saker och ting och det var nästan så att jag var tyst också…………

Det är väl klart att man blir grinig och tycker att saker är jävligt och orättvist ibland. Någon klåpare som försöker att stjäla eller kopiera idéer som tagits fram genom åren av 100 tals människor. Men när den där äkta kärleken till arbetet får genomsyra organisationen ifrån idé till handling – då jävlar blir det fart på bygget. Där ingen släpper ifrån sin ansvarsuppgift utan fullföljer.

Då blir det resultat direkt. Inget snack om saken. Alla vill och då blir det så rätt.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.