Ortens grabbar gillar affärer! Klotter barnen kommer ifrån medel och överklassens revolter är ingen smörja som ger avkastning. Sedan att få till något skit på väggen är bara politiskt ”skit”.

Vad är det som är den felande länken när privata aktörerna kommer in och köper upp husen som varit hyresrätter i miljonprogrammen sedan Wasas tid. Jo man glömmer bort de som ska köpa och bo här. Helt ärligt så ligger det just nu och pyr.husby Jag är för en marknadsanpassning av hyror och köp m.m.                 Men det som går i en rasande takt nu är inget bra i något läge. De som köper och vistas här dag tid måndag – fredag 0900 – 17000 kan väl klämma en bärs på lokal puben någon gång. Nästan alla beslutsfattare i orten skapar lite konstnärs röda poäng och kommer på att vi tar hit en eller hittar några som kan måla och så blir det lite mysigare här. Bästa jag var med om när Friggebo kom hit och alla skulle hålla varandra i handen. Herregud jag får skäms kudde fortfarande. Nästan ingen jävel här har en spray burk under huvudkudden! De här grabbarna har helt andra ideal än att bli bra på att måla – lägg ner allt tugg om det konstnärliga. Det kommer inte födas någon ny CHE GUEVARA. Lika lite som om det kommer födas en ny Einstein i en friskola i Djursholm. Den kvantiteten kommer inte finnas. Det som är lösningen är som jag skrivit sjukt många gånger och jag gör det igen är likt Tyskland efter andra världskriget. Bomba in pengar och bygg nytt. Gör det igen och igen. Så att arbete och annat upptar deras hjärnor – folk ska fan bli trötta av skola och arbeta. Inte bli indoktrinerad i någon jävla källare av en dåre med blöja på skallen. Nu är jag förvisso för religions frihet. Man får tro på vad man vill bara det inte stör vår demokrati. Jag har också den förmånen att känna folk ifrån alla religioner och då menar jag alla. Det jag skriver nu skulle ingen gå emot. Åter till det som pyr under ytan här med olika privata aktörer kommer bli en bomb och inom ett år kommer vi få känna av detta. Tro mig. Sedan det jag menar med ortens grabbar så håller jag med dessa i resonemanget som hel het. Om de nu kan räkna och de gör det jävligt bra – det vet jag. Så jag tror inte att det är fel på deras sätt att skriva heller tala. Det är en marknad nu och den bara växer. Den stavas inte graffiti här ute utan dollars . Dollars….. deras förebild är inte att vara platschef på OKQ8 i Rissne. Tro mig jag bryr mig och snart kommer det visa sig. Sedan ska Åsnan och hans gäng  ifrån Gurkans stad åka omkring i civil bil och civila kläder. Vad är detta? Ny skjutning kan mycket väl vara emot dessa stackare när de förväxlas.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.