Securitas och Nokas måste få konkurrens annars blir det jäkligt skevt – hallå vart är ni andra? Expressen och Aftonbladet.

Ovanstående företag måste få konkurrens ifrån några flera på marknaden annars blir det skevt i branschen och det är det redan på ett sätt.

Marknadsandelarna ser konstigt ut idag på många sätt i bevakningsbranschen. Ska jag vara helt ärlig så är det som Expressen och Aftonbladet. Vad den ena gör och den andra gör så är de ändå lika. Höjer den ena så hänger den andra med i stort sätt, varför då?

Ska vi – ska vi byta ”grejjor” med varandra! Ni känner kanske igen texten till låten men lite så är det faktiskt marknaden är stor i Sverige men ändå liten för dessa kollo sala giganter så de större bevaknings objekten kan bara tas av dessa ”hangarfartyg” inget annat bolag kan matcha dessa. Så då blir det som kvällstidningarna samma trista nyheter inte fan kommer det något nytt eller att man kommer fram med något nytt.

Så skulle man komma fram med något nytt som kanske bevakning med drönare m.m. så blir de stoppade av någon ”tjurig” grå trist tjänsteman på länsstyrelsen som har vikt sitt liv till att jävlas med nyheter istället för att vara lösningsorienterad. Så är det tyvärr i många lägen, inte bara hos de etablerade bolagen. När man sedan ser på säkerhetschefensroll i det hela så blir han så jäkla nervös när det är upphandling så han kommer välja mellan dessa – för om det sedan går åt skogen med bevakningen så har han ändå gjort rätt för han har ju trots allt valt mellan Aftonbladet eller Expressen, ibland vissa dagar så skiljer det faktiskt några kronor åt.

Vi höras.

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.