Nu kör vi! Älskar den meningen och använt den sedan 30 år tillbaka, nu är den meningen borta – tagen.

Hej mina vänner, börjar med att skriva att Moderaterna snott min slogan, som lyder så här. – Nu kör vi! Men jag får helt enkelt hitta på en ny. Nu är det inte så att jag har hittat på denna men jag har ”kört” med denna både privat och i sportlivet samt i företagsvärlden. Nu ska dessa försvara en titel här i höst, det kommer bli grymt svårt. Men hur som helst så kommer dom bli jagade och inte jaga och det är svårare än när dom jagade dom röd gröna smörjan som Bildt sa.

Moderaterna har tagit meningen till sig och så fort några större starkare en mig själv tar en idé så är jag/ man ”rökt” jag har haft chefer som tagit idéer jag har haft konkurrenter som snott idéer,  jag har härmats och dessutom tagit idéer.

Men att vara tvåa på något är inte kul och det känns oäkta. Men att vara först med en idé och få andra att haka på är en känsla som är helt makalöst skön, svår att ta på och den skapar kraft till gruppen eller företaget som kan få allt att lyfta till höjder som är magiska. Detta gäller både privat som sportsligt alternativt företag.

Det gäller snabbt att få dom som är tvivlare att lämna eller att övertala dom på ett äkta sätt så att dom blir dom som leder gruppen, då har du/ ni lyckats ännu bättre.

Hur nu vidare Reinfeldt är den personen som ska få moderaterna att hoppa i samma takt ska bli intressant att se eller för den delen Löven. Tycker han verkligen detta är roligt? Varje gång jag ser han i en intervju så verkar han vilja spy på journalisten. Okej nu raljerar jag om detta. Men politik måste få vara roligt också.

Jag har slutat hundratals bloggar med meningen, NU KÖR VI! Den meningen säger ganska mycket om den eller dom personerna som säger det menar det. Att vara i ett svettigt omklädningsrum om du nu är spelare eller tränare så vet du vad den meningen betyder. Om du sitter på ett ledningsmöte och det gäller att köra så vet du vad meningen betyder.

Då vet du också när människor säger det utan att veta eller vara tvivlare till uppgiften som skall göras.

Ska bli intressant att se nu.

NU KÖR JAG!

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.